Nyopererte Ina skapte stemning på julejam

JAMMEN BLE DET JULEJAMMEN!: Ina Wroldsen var blant de mange artistene som deltok på årets julejam i et fullstappet Draaben-lokale onsdag kveld. Her er hun på scenen sammen med gitarist Torkil Myhre og keyboardist Lars Støvland.

JAMMEN BLE DET JULEJAMMEN!: Ina Wroldsen var blant de mange artistene som deltok på årets julejam i et fullstappet Draaben-lokale onsdag kveld. Her er hun på scenen sammen med gitarist Torkil Myhre og keyboardist Lars Støvland. Foto:

Hitlåtskriveren og artisten Ina Wroldsen lot ikke en nyoperert hofte stoppe seg fra å være med på den populære julejammen på Draaben.

DEL

Lokale nyheter – 5 kr for 5 uker

Baren i Torggata er blitt stedet å være for sandefjordinger som tredje juledag har behov for å lufte seg litt og få kulturelt påfyll.

Julejammen med husband og gjesteartister er for lengst blitt en klassiker, og også i år var det stapp fullt i det vesle lokalet med plass til 120 mennesker.

Liten scene, stor stemning

Tirsdag kveld var det kø utenfor lokalet allerede klokka 18.30, og på scenen var det stadig rotasjon av synge- og spillesugne musikere.

GA ALT: Gjestevokalist Jarle Nyheim i intens duett med Hilde Dahl og omkranset av gitarist August Stubø, bassist Torjus Eggen, keyboardist Lars Støvland og gitarist Torkil Myhre.

GA ALT: Gjestevokalist Jarle Nyheim i intens duett med Hilde Dahl og omkranset av gitarist August Stubø, bassist Torjus Eggen, keyboardist Lars Støvland og gitarist Torkil Myhre. Foto:

Én av dem var Ina Wroldsen, som etter mange år i London nå har flyttet tilbake til Sandefjord.

Låtskriveren som har levert hiter til og samarbeidet med internasjonale stjerner som One Direction, Shakira og Calvin Harris, har også vært Idol-dommer og skapt seg en solid solokarriere som artist og sanger.

Låta «Lay it on Me», som ble gitt ut i vår, har for eksempel blitt spilt over 13 millioner ganger på Spotify, mens den nye julesangen «Mary's Story» nå topper A-lista på NRK P1.

SOLIDE SOLISTER: Henriette Berggren og Siv Fagervoll Gunnestad var blant de mange gjesteartistene som sørget for romjulsstemning på jammen.

SOLIDE SOLISTER: Henriette Berggren og Siv Fagervoll Gunnestad var blant de mange gjesteartistene som sørget for romjulsstemning på jammen. Foto:

Vellykket operasjon

Wroldsen ble tidlig i desember hofteoperert, og valgte da å fortelle på Instagram om den medfødte sykdommen hofteleddsdysplasi. Dette er en utviklingsfeil i hofteskålen, og i hennes tilfelle oppdaget legene det sent.

SE OGSÅ: Se bildene fra Sandar kirke: Sverre (14 dager) debuterte som skuespiller på julaften

FUNKET OPP STEMNINGEN: The F&M Project sørget for heftig stemning med sin egenkomponerte miks av funk, soul og pop. Bandet består av gitarist Jan Robert Myhre, bassist Fredrik Andersen, trommeslager Ole Guldbrandsen, vokalist Martin Simensen, trombonist Knut Erik Rusten samt keyboarist Rune Moland Sørensen.

FUNKET OPP STEMNINGEN: The F&M Project sørget for heftig stemning med sin egenkomponerte miks av funk, soul og pop. Bandet består av gitarist Jan Robert Myhre, bassist Fredrik Andersen, trommeslager Ole Guldbrandsen, vokalist Martin Simensen, trombonist Knut Erik Rusten samt keyboarist Rune Moland Sørensen. Foto:

32-åringen har slitt med komplikasjoner lenge, men operasjonen gikk bra, og på Draaben onsdag fikk hun solid applaus for blant annet tolkningen av Mel Tormés klassiker «The Christmas Song».

TRADISJON: Gitarist Hans Mathisen var også i år å finne i husbandet. Her sammen med bassist Torjus Eggen.

TRADISJON: Gitarist Hans Mathisen var også i år å finne i husbandet. Her sammen med bassist Torjus Eggen. Foto:

LES OGSÅ: Kulturåret 2016: Musikk ble bygget ut av glede

Husbandet med Lars Støvland som musikalsk leder, fikk i løpet av kvelden også en mengde andre gjester med seg. Musikere gikk opp og ned av scenen, publikum storkoste seg og daglig leder på Draaben, Heidi Moen Schau, kunne smilende konstatere:

– Det er helt greit å være på jobb en kveld som dette!  

Her kan du lese om da Sandefjord Storband og Kåre Conradi swingte jula inn

Artikkeltags