Sandefjordingen Anita Hegeland har helt siden hun var barnestjerne på 70-tallet, hatt en stor fanskare også i Tyskland.

Senest før jul i fjor opptrådte hun i det populære TV-programmet «Heiligabend mit Carmen Nebel» sammen med døtrene Greta og Kaja.

LES OGSÅ: Nå kommer Anita hjem

Når kanalen ZDF fredag kommer til sankthansfeiringen i Vollen i Asker for å gjøre opptak til et nytt TV-program med Hegerland, har hun bestemt seg for å synge sammen med duettpartneren Lars Hansen.

Mange millioner seere

De to har samarbeidet siden 2014, og sankthansaften skal de synge sin versjon av «The Prayer», duetten som er gjort berømt av Céline Dion og Andrea Bocelli.

Opptaket skal sendes på TV i Tyskland om få uker.

LES OGSÅ: Lars tilbake etter ryggoperasjonen

– Anita vil gjerne presentere meg for det tyske publikummet, og det er jeg utrolig takknemlig for. Kanalen ZDF har potensielt mange titalls millioner seere, og den forrige artisten de laget reportasje om, var Beyoncé. Det sier litt om Anitas status i Tyskland, forteller Lars Hansen.

Saken fortsetter under bildet

 

Selv er den Tjøme-bosatte sandefjordingen kjent fra showoppsetninger og TV-konkurranser som «Det store korslaget», «The Voice» og ikke minst finalen i «Norske talenter» på TV2 i 2015.

Setter opp varieté

– Det er klart at TV-innspillingen blir fantastisk mulighet til å få presentert meg for et stort og utenlandsk publikum, sier Hansen, som til daglig er selger på Elkjøp i Tønsberg.

LES OGSÅ: Norske Talenter-Vilde møtt med full jubel på hjemmebane

– Jeg har gjennom mange år «gått veien» og bygd opp karrièren, og på en måte er veien også målet. Musikk skal først og fremst være moro, men det hadde selvsagt vært stas hvis jeg fikk respons på den tyske TV-opptredenen min.

26.–28. juli blir Lars Hansen også å se og høre i Pakkhuset i Larvik. Der presenterer han musikalsk varieté med gjesteartister og liveband ledet av broren Gunnar Hansen.