Gå til sidens hovedinnhold

Postgirobygget vil ha gjestevokalist på «Seiler'n» – du kan bli sangstjerne

 Delta i konkurranse 

Artikkelen er over 5 år gammel

Liker du å synge og har sans for Postgirobygget? Da er dette en mulighet du ikke kan gå glipp av.

15. august er det duket for den femte sommerkonserten på Seilerholmen arrangert av Sandefjord Seilforenings venner. Tidligere har flere kjente musikere opptrådt, deriblant Finn Kalvik, Kåre Conradi og Postgirobygget.

Falt pladask

Sistnevnte er blant artistene som inntar den vesle holmen til årets sommerkonsert.

– Vi har vel aldri spilt på et så lite sted som Seilerholmen før, men stedet og alt rundt arrangementet i fjor var bare helt strålende, sier vokalist Arne Hurlen. Han ble så sjarmert av holmen at han like godt skrev en sang om den.

Denne gangen kan du attpåtil få stå på scenen sammen med hovedattraksjonen Postgirobygget og få synge med dem.

Syng ut og send inn

Alt du trenger å gjøre er å spille inn et opptak der du synger litt fra en valgfri låt bandet har skrevet, og sende inn ditt bidrag.

En jury bestående av representanter fra Seilforeningen, Konsertkameratene og Sandefjords Blad vil vurdere bidragene og plukke ut den som får dele scenen med Hurlen og resten av bandet.

Lavterskel

Sangglede er det eneste du må ha for å delta i denne konkurransen.

– Her kan absolutt alle være med, og det er ingen krav til erfaring, sier Geir Ellefsen, daglig leder av Konsertkameratene.

Opptaket trenger på ingen måte å være av studiokvalitet, men det er fint om det er i filformatet MP3.

Man kan håpe på en idyllisk, tidløs solskinnsdag med sommer på Seilerholmen, men kan virkelig hvem som helst flyte på sjarmen? Send ditt bidrag til geir@konsertkameratene.no innen 7. august, så skal juryen få avgjøre.

Kommentarer til denne saken