Gå til sidens hovedinnhold

Vamp sjarmerte Hjertnes i senk

Artikkelen er over 5 år gammel

Lørdag får flere sjansen til å la seg sjarmere, for Konsertkameratene har invitert vestlendingene til dobbeltkonsert i Sandefjord i helgen.

"Lekne og suverene", "Rå rufse-Vamp i knallform", "På bredden av det fantastiske" og "Vamp på sitt beste" er noen av overskriftene anmelderne har gitt Vamp på den pågående Norges-turneen.

Vestlendingene fulgte opp og skuffet ingen da de inntok Sandefjord og Hjertnes kulturhus fredag kveld.

- Vi skal ta godt vare på dere i kveld, åpnet Vamp-sjef Øyvind Skaveland da bandet entret scenen litt over klokka 19 fredag og halvannen times tid senere kunne publikum ettertrykkelig slå fast at Skaveland og hans menn holdt ord.

Det var en leken og energisk gjeng med musikere av ypperste klasse som serverte en flott miks av gamle klassikere og helt nytt materiale i en ganske røff innpakning.

Vi skal ta godt vare på dere ikveld

Øyvind Skaveland, Vam-sjef

 

For Vamp anno 2015 med Bjørn Berge tilbake på gitar og den mener er selve Vamp-stemmen, Jan Ivar Toft tilbake med mikrofonen, er røffere enn noen gang.

Bildeserie

Vamp i Hjertnes

SE BILDENE:

Den som vil de smått legendariske og plateaktuelle vestlendingene har å by på, har en nye sjanse i Hjertnes allerede på lørdagskvelden klokka 19.00.

Kommentarer til denne saken