Gå til sidens hovedinnhold

I år som i fjor som året før det og årene før det igjen ...

Artikkelen er over 4 år gammel

Sandefjord Storband og Kåre Conradi er som grevinnen og hovmesteren: Same procedure as every year.

Og hvorfor ikke? Sandefjordinger elsker juletradisjoner generelt, og spesielt liker de storbandets «Swingin' Christmas»-konserter.

Disse desemberkveldene med juleslagere i storbandarrangementer og Kåre Conradi som alltid sjarmerende vokalist, bruker stort sett å være slik de var året før.

Det er kos, det er stemning, det er musikk som er lett å like – og det bruker å bli utsolgt lang tid i forveien.

For 17. gang

Årets konserter i Verdensteateret fredag 15. og lørdag 16. desember er selvsagt ikke noe unntak. Den som ikke har skaffet seg billetter ennå, må være ganske så kjapp for å ha håp om å sikre seg plass.

– Dette er 17. gangen storbandet har julekonsert, og det er bare tre ganger Kåre ikke har hatt anledning til å være med, forteller Helge Christensen.

Coca-Cola-jul

Trommeslageren legger til at bortsett fra en ennå hemmelig gjestevokalist av nasjonal størrelse, blir det heller ikke i år mange overraskelser i løpet av storbandets førjulskonsert.

– Nei, dette er en koselig tradisjon og folk vet i det store og hele hva de får. Det er en del ting vi «må» spille, og så prøver vi å ha noe nytt også. Det er jo den amerikanske Coca-Cola-jula vi serverer, og det er hyggelig, det. I tillegg kommer Kåre innimellom til å ta det litt «ned». Han kan jo sin Prøysen, og er utrolig dyktig på den fortellertradisjonen.

Kommentarer til denne saken