– Hele overskuddet fra konserten skal gå til barnehjemmet i Freetown. Så for å holde arrangementskostnadene nede, hadde det vært storartet med sponsormidler, sier Hansen.

– En pen andel av overskuddet forrige gang kom fra det gode, gammeldagse loddsalget vi hadde i forkant og underveis i konserten. Der var det ganske ålreite premier som blant annet festivalbilletter, mobiltelefon og designsmykke. Håpet er å få med godt med sponsorer denne gangen også, slik at vi i tillegg til mange bra artister, kan friste med flotte gevinster på «Sammen for MyHome 2».

På frivillig basis

I 2015 brukte Stian Lundh Hansen sitt eget 40-årslag til å samle inn 20.000 kroner til MyHome i Sierra Leone i Vest-Afrika.

LES OGSÅ: PelleK blir viking i internasjonal TV-suksess

Dette barnehjemmet i hovedstaden Freetown ble startet av sandefjordingene Petal Anne og Leif Arild Jensen i 2008, og de to administrerer hele MyHome på frivillig basis.

 

I januar i fjor booket Hansen Verdensteateret, og de lokale artistene Fiin Aargang, Ingrid Saga Andersen, Lars Moen, Medborgarna, Dynamo Star Drive, Philips Pirater og The F&M Project stilte på scenen på støttekonserten.

LES OGSÅ: Torsketruten fikk alle sine drømmer oppfylt i helgen

Mye publikum møtte også opp, og det totale konsertoverskuddet ble på hele 69.369 kroner.

– Får vist bredden

Lørdag 20. januar 2018 er det klart for «Sammen for MyHome 2».

Også denne gangen blir Verdensteateret i Kongens gate konsertstedet, og artistene som stiller er bossa/samba/jazz-prosjektet Kelly Dickson m/Bitt av Brazillien, elektronikapop-artisten Ida Stein, visesangeren Lars Moen, Elvis-bandet Ol' McDonalds, soul/funk-gruppa The F&M Project, Philips Pirater med sin tunge bluesrock og Mirror Image, som har spesialisert seg på coverversjoner av klassisk partyrock.

 

– Jeg er veldig glad i musikk. Med «Sammen for MyHome» får vi i tillegg til å samle inn penger til en god sak, også vist bredden i det lokale kulturlivet. Det er utrolig flott at lokale musikere stiller opp på denne måten, sier Stian Lundh Hansen.

LES OGSÅ: Rockerne satser både klassisk og nytt

Bedrifter og personer som har lyst til å bidra som sponsorer, kan kontakte Hansen på telefon 991 12 800 eller e-post [email protected].

– Vi trenger også frivillige til ulike oppgaver under konsertgjennomføringen. Det er bare å ta kontakt, forteller Hansen.