Simon Andersen og hans alter ego, Wenche Foss som bingovertinne av det heller småfrekke slaget, har hittil i sommer samlet inn 83.000 kroner til Røde Kors-båten. Siden pågangen for å få publikumsplass på gratisarrangementet er stor, er det nå klart at det i tillegg til de ordinære veldedighetsbingoene 15. og 23. juli, blir ekstraforestillinger 18. og 25. juli.

– Sist torsdag måtte vi dessverre sende hjem rundt 40-50 stykker som håpet på å få plass i teltet. De to første bingoene har vi hatt besøk av 700-800 bingoglade gjester. Torsdag var det 500 publikummere, sier Dorina Eldøy-Iversen i Fon-teltet.

Det er gratis å spille under veldedighetsbingoen, men den som roper «bingo» uten å ha det, får bingobot. Torsdag var den største boten oppe i solide 3.000 kroner.

– Siden vi skal utvide med to dager, så trenger vi faktisk flere bingogaver. Vi er veldig takknemlige hvis næringslivet har lyst å donere noen flere gaver. Publikummet vårt «spiser» penner, så vi trenger også penner, gjerne med profilering på, forteller Eldøy-Iversen, som kan kontaktes på e-post [email protected] eller telefon 986 62 143.