Reisende utstilling slår leir i Sandefjord

PÅ VEI TIL SANDEFJORD: Johannes Johansen og en tilhenger full av kunst setter snart kursen mot Sandefjord for sommeren.

PÅ VEI TIL SANDEFJORD: Johannes Johansen og en tilhenger full av kunst setter snart kursen mot Sandefjord for sommeren. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Kunstnerne i Snorre Art legger utstillingen sin til Sandefjord i sommer.

DEL

Gjengen bak kunstbedriften Snorre Art reiser over hele Norge med utstillinger. De tilbringer noen uker på hvert sted de besøker for å vise fram kunsten de har med seg, og gi folk mulighet til å kjøpe det de viser fram. Så pakker de sakene og reiser videre.

Neste uke kommer den reisende utstillingen til Dronningens gate 12 i Sandefjord. Fra torsdag 22. juni til lørdag 22. juli blir det mulighet for sandefjordinger å få med seg kunsten.

Kunstner fra Sandefjord

Utstillingen som settes opp er av kunster Bernt Snorre, og den har allerede vært vist i blant annet Tromsø, Kirkenes og Nittedal. Det er første gang den kommer til Sandefjord.

I tillegg blir det innslag av kunst fra Mona Nygaard, Samani Hoff-Hansen, Stina Didriksen og IngeMi Juel.

HJEMBYEN: Kunstner IngeMi Juel er fra Sandefjord. Dette er hennes maleri, med tittelen Neptuns gule side.

HJEMBYEN: Kunstner IngeMi Juel er fra Sandefjord. Dette er hennes maleri, med tittelen Neptuns gule side.

Sistnevnte er født og oppvokst i Sandefjord. Hun er utdannet innen kunst og har stilt ut bildene sine blant annet i Australia og ved Romeriksutstillingen.

Inspirert av natur

Ifølge Johannes Johansen i Snorre Art, kystkultur, landskap og lys et gjennomgående tema i utstillingen som kommer til Sandefjord.

– Kunstnernes uttrykk spenner seg fra abstrakt til figurativt språk, med naturen som hovedinspirasjonskilde, sier Johansen i en pressemelding.

Under åpningen 22. juni er flere representanter fra Snorre Art til stede, blant annet flere av kunstnerne som står bak utstillingen.

I tillegg blir det underholdning av Sara Elisabeth Sørensen som nettopp har gått ut av musikklinjen ved Sandefjord videregående skole (SVGS).

Utstillingen åpner klokka 18.00.

LOKAL UNDERHOLDNING: Sara Elisabeth Sørensen.

LOKAL UNDERHOLDNING: Sara Elisabeth Sørensen. Foto:

Artikkeltags