(Østlands-Posten)

Larvik HK blir flyttet ned en divisjon den neste sesongen, siden de ikke oppfyller kravene for lisens til å spille i eliteserien.

Klubben tar vedtaket til orientering, og ønsker ikke å kommentere vedtakets innhold ytterligere, skriver Larvik HK i pressemeldingen.

– Vi har hele tiden visst at dette kunne bli en avgjørelse, og det er noe vi har vært forberedt på. Vi vil nå bruke all vår energi på å forberede oss og på ett år i 1. divisjon, og klargjøre laget for opprykk og derfor tar vi avgjørelsen med fatning, sier Marion Eriksen Wold, styreleder i Larvik Håndballklubb.

– Larvik Håndballklubb ser fremover og vi har allerede startet en snuoperasjon for å skape bærekraft i alle ledd, og hvor vi alle jobber som et team sammen med alle våre støttespillere herunder Frivillige, sponsorer og publikum. Vi skal skape en klubbkultur hvor vi har fokus på mestring, utvikling og kultur.

– Vi er allerede godt i gang med å etablere nye Larvik Håndballklubb, og vi gleder oss til å starte på nytt med nye spillere, trenerteam, samarbeidspartnere og alle våre frivillige. Vi trenger dere alle sammen, og ser fram til neste sesong.

Larvik HK kan velge å anke vedtaket. Til TV2 uttaler Eriksen Wold at Larvik ikke har bestemt seg for hva de vil gjøre videre etter tirsdagens avgjørelse.

– Nå har vi ikke hatt styremøte, men styret er informert. Nå skal vi se på vedtaket, og komme tilbake til det.

Styrelederen bekrefter også til TV2 at Heidi Løke fortsatt vil spille for Larvik HK, selv om det nå blir i 1. divisjon.