Fant over 12 kilo narko på kort tid

Tollere: Tollerne i Larvik jager stadig etter å avdekke ulovlig innførsel av narkotika. I løpet av kort tid har de stoppet flere smuglere. Arkivfoto

Tollere: Tollerne i Larvik jager stadig etter å avdekke ulovlig innførsel av narkotika. I løpet av kort tid har de stoppet flere smuglere. Arkivfoto Foto:

Artikkelen er over 4 år gammel

Flere kilo amfetamin, to kilo hasj og flere kilo med piller, og på toppen av det 5.000 ecstasytabletter, er fangsten i tollgarasjen på Revet i løpet av bare noen uker.

DEL

(Østlands-Posten) Piller, hasj, MBMA og ecstasy – alt har poppet fram fra bagasjen og i bilene til i alt sju personer som i løpet av en måned er tatt for smugling av betydelige mengder narkotika til Norge via ferjen mellom Hirtshals og Larvik.

Til sammen har det blitt et «lite lager» med alt mulig slags narkotika.

Fisket fram noe de skulle ha på «fisketuren»

Det startet den 30. august da tre nederlendere ble stoppet da de kjørte i land fra ferjen, blant dem en kvinne. De tre kom i to biler og begge ble vinket inn til kontroll. Trekløveret sa de skulle på fisketur til Trøndelag, men det viste seg at de hadde en annen agenda for turen til Norge.

I en av bilene fisket tollerne fram fem kilo amfetamin og to kilo hasj.

Fangst: I denne bilen fant tollerne fem kilo amfetamin og to kilo hasj. Nederlenderne som kljørte den, sa de skulle på fisketur i Norge.

Fangst: I denne bilen fant tollerne fem kilo amfetamin og to kilo hasj. Nederlenderne som kljørte den, sa de skulle på fisketur i Norge. Foto:

Ingen kommentar

Så den 23. september dukket det opp flere kilo narkotika i en bil. Igjen var det to nederlandske menn som smuglet narkotika inn over grensa via ferjen til Larvik. I bilen fant politiet rundt fire kilo narkotika, blant annet piller.

Krimsjef ved Larvik politistasjon, Knut Vidar Vittersø, opplyser at politiet ikke ønsker å kommentere saken.

Innholdet i beslaget er så langt ikke ferdig analysert hos Kripos.

Begge mennene er varetektsfengslet, men ingen av dem erkjenner straffskyld for innførsel av narkotika til Norge.

Smugling: Tollere på Revet i Larvik har de siste ukene gjort flere beslag av narkotika. Bildet er en illustrasjon, og viser ikke biler og personer knyttet til de omtalte smuglersakene. Arkivfoto

Smugling: Tollere på Revet i Larvik har de siste ukene gjort flere beslag av narkotika. Bildet er en illustrasjon, og viser ikke biler og personer knyttet til de omtalte smuglersakene. Arkivfoto Foto:

5.000 ecstasypiller

Torsdag skrev ØP om nok en smuglersak fra Revet. Den 30. september fant politiet nær 1,4 kilo narkotika i en bil med to nederlendere.

Den ene av mennene erkjente smuglingen av partiet, som han hevdet var nær 5.000 tabletter av partydopet ecstasy.

Pillene hadde de gjemt i hundematen.

I tillegg fant tollerne mindre mengder med kokain, marihuana, hasj, cannabisolje, MBMA, LSD, DMT og changa.

Dette påtok den andre seg ansvaret for. Begge mennene ble varetektsfengslet mens politiet etterforsker smuglingen.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken