Larvikstunnelen ble stengt etter trafikkulykke

RYKKET UT: Nødetatene var på stedet i Larvikstunnelen tirsdag kveld.

RYKKET UT: Nødetatene var på stedet i Larvikstunnelen tirsdag kveld. Foto:

Av

Vegtrafikksentralen meldte tirsdag klokken 17.51 at Larvikstunnelen på E18 var stengt i nordgående løp på grunn av et trafikkuhell.

DEL

(ØSTLANDS-POSTEN): Politiet opplyste like etterpå at en bil hadde havnet på taket inne i tunnelen og at nødetatene rykket ut.

Journalist Inger Lene O. Steen forteller til Østlands-Posten at stengingen av det nordgående løpet i tunnelen har ført til kø over hele Farrisbrua og inn i Martineåstunnelen.

Omtrent klokken 18.15 opplyser frilansfotograf Geir Eriksen at det kommer en ambulanse med blålys ut av Larvikstunnelen ved Bommestad.

Operasjonsleder ved Politiet Sør-Øst, Tore Grindheim, sier til ØP klokken 18.27 at det er ting som tyder på at det kan ha vært to kjøretøy innblandet i hendelsen.

– Vi har ikke helt fått klarhet i hva som har skjedd, men tror det kan ha vært et sammenstøt mellom en bil og en traktor inne i tunnelen, sier Grindheim.

– Personen som kjørte bilen skal ha kommet seg ut av bilen selv, men er fraktet til sykehus med ambulanse. Vi er ikke kjent med hvor alvorlige skader det er snakk om, opplyser operasjonslederen.

Han sier at Veitrafikksentralen har video som viser hendelsen. Denne vil politiet naturligvis ta en nærmere titt på etter hvert.

Trafikken nordover på E18 blir ledet av ved Sky-krysset og gjennom Larvik sentrum fram til bergingen inne i tunnelen er avsluttet.

Klokken 19.47 melder Veitrafikksentralen at tunnelen er åpen for trafikk igjen.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken