(Telemarksavisa)

En lastebil har veltet inne på et anleggsområde i Langangen, melder politiet på Twitter like før klokken 19. Det ser ut til at bilen har kjørt utenfor en stup på 25-30 meter.

– En lastebil er involvert. Føreren har på en eller annen måte fått klemskader. Det er kun sjåføren som var involvert i ulykka, sier Erik Olsen, operasjonsleder i Sørøst-politidistrikt. Det er uklart hvordan han pådro seg skadene.

Sjåføren, mann i 70-årene, var våken og bevisst etter ulykken og blir sjekket av helsepersonell på stedet. Sjåføren er sendt til sykehuset i Skien med helikopter og er til behandling ved akuttmottaket.

– Skadeomfang er uvisst per nå, melder politiet.

E18 åpen

E18 ble stengt etter ulykken, men veien er nå åpen. Det var lange køer på stedet.

Ifølge en TA-tipser som kjørte forbi stedet har ulykken skjedd på Lanner-siden av E18 hvor de jobber med den nye brua. Han forteller at bilen hang utenfor en klippe, mens hengeren står på land. Ifølge politiet har det skjedd ved Sundsåsen i Langangen.

Lastebilen er berget og vil bli undersøkt nærmere i ettertid. Nødetatene er i ferd med å avslutte på stedet.

– Vi anser dette som en arbeidsulykke og vi vil varsle arbeidstilsynet. Vi jobber nå på stedet for å få klarhet i hva som har skjedd, sier Olsen.