Det opplyste politiet om på Twitter like før klokken 21.00 tirsdag.

– Politiet leter en mann i 60 årene i området Flautangveien sammen med frivillige ressurser. Mannen er 182 centimeter høy, grått hår og iført sort Nike-bukse med sleng. Han har enten på seg en mørk parkas eller en lettere boblejakke med grønne detaljer på hette, skrev de da.

Sandefjords Blad forsøkte gjentatte ganger å komme i kontakt med politiet tirsdag kveld for ytterligere opplysninger, men uten hell.

Håper på hjelp fra politihelikopter

Operasjonssentralen meldte onsdag morgen at søket hadde pågått igjennom natta, i samarbeid med frivillige. Svelvik Røde Kors hjelpekors melte også at de var i Sandefjord med to mannskaper. Hjelpekorset har blant annet tilgang til båt. Også redningsskøyta «Eivind Eckbo» deltok i søket.

– Søket fortsetter så fort det blir lyst. Hvis værforholdene tillater det, får vi bistand fra politihelikopteret, fortalte operasjonsleder Jan Tore Gregersen til SB onsdag morgen.

Droner og redningshunder deltar i søket

Innsatsleder Thorleif Rustad koordinerte letearbeidet. Han fortalte at det pågikk et omfattende søk hvor Norsk Folkehjelp, Sivilforsvaret og Røde Kors deltok. Politihunder, redningshunder og droner er med i søket.

Onsdag ettermiddag meldte politiet om at mannen ble funnet omkommet i sjøen ved Flautangen.