Gå til sidens hovedinnhold

Slik går det når Hellstrøm spiser nuggets

Artikkelen er over 9 år gammel

Alenemoren Anette Hafstad (27) flasket sine tre barn opp på osteschnitzler, kyllingnuggets og pommes frites. Sjekk videoen for å se hvordan Eyvind Hellstrøm reagerer på den samme maten!

Sandefjordingen Anette Hafstad har bosatt seg i Horten med sine tre barn. Husholdningsbudsjettet er svært stramt, og hun er tvunget til å finne mat for under 1.000 kroner i uka om ikke rammene skal sprenges.

Derfor har hun flasket sine tre barn opp på osteschnitzler, kyllingnuggets og pommes frites fra frysedisken. Slikt blir det bruduljer av. Det vet alle som har fulgt med når den kjente mesterkokken Eyvind Hellstrøm rydder opp i kostvanene hjemme hos folk.


- Det smaker helt forferdelig. Jeg beklager, men jeg kan ikke spise det, sier mesterkokken når han prøver seg på ferdigmaten. Nuggetsen han tok en bit av havner i søpla.

Jeg er strålende fornøyd, jeg fikk jo hjelp til det jeg spurte om.

Anette blir sjokkert når hun ser hvor mange middagsretter Hellstrøm får ut av matvarene de kjøper. I tillegg slår Eyvind en gang for alle hull på myten om at god mat tar lang tid å lage, når han inviterer alenemoren til en uhøytidelig tidsduell.

LES OGSÅ: Vil gi elever mer tid til matpakka

30 måltider

- Det er helt utrolig hvor mye mat vi får for pengene nå. Jeg har testet dette også etter at Hellstrøm dro. Nå får vi 30 måltider for 1.700 kroner, sier Anette, og legger til:

- Jeg er strålende fornøyd, jeg fikk jo hjelp til det jeg spurte om – og det er jeg fornøyd med sier Anette.

 Oppskriftene er lagt ut på TV3s hjemmeside her!

Men også barna er mer fornøyd med den nye maten. Anettes eldste sønn Thomas (6) har ikke helt hatt den vektutviklingen som hun hadde ønsket seg.
-  Men det er allerede blitt mye bedre, sier Anette.

Roterud vant pris

Denne gangen får Hellstrøm hjelp fra Hanne Mette Roterud som han tidligere har ryddet opp hjemme hos. Sammen med Hellstrøm skal hun på søndag vise hvordan man kan få mer enn 40 middager for en familie på fire for under 1.300 kroner.

Programmet sendes søndag 25/11.

LES OGSÅ: Himmelsk opplevelse

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.