SNADDER FRA NATUREN: Jeg er langt over gjennomsnitt opptatt av sopp, bær og nyttevekster. Min sesong begynner på våren, sier Ellen Merethe Grorud. Foto: Per Langevei Les også Ellen Merethe (48) er en sanker: – Folk er ikke klar over alle matskattene som finnes i naturen
Les også Da Rui (42) flyttet alene til Norge gråt han daglig. Nå lager han Vestfolds beste frokost år etter år
SUKSESS: - Alle er positive til 100-kronerstilbudene, sier (fra venstre) Inger-Anne Hem- Andersen, Elisabeth Teien, Geir Ellefsen og resepsjonssjef Anette Sagen på Hotel Atlantcic. Foto: Emilie Stangeby Les også Gjentar suksessen «middag for en hundrings» i vinterferieuka
LANGE DAGER: Baker Fritz Fredriksen i Akers Bakeri AS, er på beina ved 03.00 tiden. Det må til når han skal lage julekaker til halve byen. Foto: Atle Møller Les også Fritz står opp midt på natta for å bake julekaker
MARKED: Det er bestandig god stemning og bra med publikumsbesøk når Bondens marked besøker Torvet. Hvis været tillater det, kan det igjen bli god gammeldags markedsstemning på Torvet. Les også Bondens marked besøker igjen Sandefjord
Endrer meny, åpner for takeaway og ønsker fler barnefamilier velkommen på Gulating. Foto: Celina Stamper Les også Satser på husmannskost på Gulating
FIKK PRIS: Hans Kristian Westrum (t.v.) og Kåre Jan Johansen i Soil Steam International mottok tirsdag Innovasjonsprisen 2018 på Norsk Landsbrukssamvirkes konferanse Mat og Landbruk i Oslo. Foto: Norsk Landbrukssamvirke/John Trygve Tollefsen Les også Lokalt firma har skapt den beste nyvinningen
Best i Vestfold: Frokostansvarlig Rui Estevao,hotelldirektør Thomas Ødegård og gjest Cecilia Olsen trives i frokostsalen til Scandic Park Hotel Sandefjord. Foto: Per Langevei Les også Lager Vestfolds beste frokost – nå spanderer de på konkurrentenes gjester
DELIKATESSE: Stillehavsøstersen kan tilberedes på mange måter. Griller du dem, slipper du å åpne dem på forhånd. Foto: Per Gilding Les også Slik tilbereder du stillehavsøsters best
NY EIER: Vu Le (t.v.) tar over den daglige driften av Sushi of Norway. Deleier Ole Tom Slorbak lover ny meny og særegne smaker på sausene. Foto: Sindre N. Aker Les også Nye krefter overtar Sushi of Norway
FULL MARKEDSPLASS: Bondens Marked fikk svært mange besøkende på Torvet lørdag formiddag. Foto: Morten Fredheim Solberg Les også Da bonden inntok torvet ble det stappfullt
Ekte vare: Anita Lund leverer egenprodusert eplemost til spisesteder i Vestfold. Foto: Per Langevei Les også Fant nisjen med ureiste råvarer, nå ønsker de verden velkommen
Det er vinter i frukthagen, men Nils Ingar Knatten og Arvid Haugsbø kan glede seg over gode plaseringer på sin eplemost fra siste fruksesong. Foto: Atle Møller Les også Knatten eplemost blant landets beste
Fyller handlekurven: Marianne Buer Skjelde benytter seg av gode tilbud, men hun gjør sjelden impulskjøp. Foto: Per Langevei Les også Seks av ti opplever priskrig som positivt
LOKAL MAT: Forskere fra Høgskolen i Oslo og Akershus arrangerer debattmøte om lokal mat generelt, men i særdeleshet om lokal fisk. Fra venstre: Hanne Torjusen, Virginie Amilien, Gunnar Vittersjø og Gun Roos. Foto: Paal Even Nygaard Les også De ønsker å vite om ditt forhold til lokal fisk
LIKER KJIPT SOMMERVÆR: Kantarellen er en av Norges mest populære sopper. Foto: Foto: Audun Braastad / NTB scanpix Les også Vekslende sommervær gir super kantarellsesong
Anne Wang-Nilsen, Elisabeth Teien, Hans Erik Lund og Anne Gran skal alle være med på å arrangere Markedsdagen fredag 24. juni. Foto: Sigurd Øie Les også Lokal mat fra hele verden på Markedsdagen