Torsdag kveld kom det gode nyheter fra regjeringen. Da presenterte de en rekke lettelser i koronatiltakene som har vært i landet vårt de siste fire ukene.

Blant tiltakene som ble servert var det at den nasjonale skjenkestoppen opphører, noen lettelser i karantenekravene, det var gode nyheter for store deler av idretten og offentlige arrangementer innendørs kan ha inntil 200 personer - for å nevne noe.

Regjeringen opphevet også kravet om gult nivå i skoler og barnehager. Det kom også en nasjonal anbefaling om grønt nivå i videregående skoler og voksenopplæring.

LES OGSÅ: Pubeier vil ikke åpne igjen: – Skjenking til klokka 23 er det dummeste jeg har hørt.

Men det er ikke sikkert at det blir slik i Sandefjord. For regjeringen har besluttet at det er kommunene som avgjøre hvilket tiltaksnivå det skal være i skolene, ut i fra den lokale smittesituasjonen.

Og allerede fredag morgen blir det beredskapsmøte i Sandefjord kommune.

– Da skal vi se på vårt lokale tiltaksnivå. Vi får vurdere ting da og alt skal drøftes. Så får vi se hva utfallet blir, sa kommuneoverlege Ole Henrik Augestad til SB torsdag kveld.

Ledelsen i kommunen skal møtes klokken 08.00. SB vil naturligvis oppdatere deg på hva utfallet av møtet blir, så fort det er klart.