Gå til sidens hovedinnhold

Lørdag sang Jørgen (24) med Maria Mena på TV

Artisten fra Andebu var spent i forkant, men koste seg under duetten med Maria Mena.

For abonnenter

Lørdag kveld var det Trygve Skaugs tur til å bli hyllet på TV2-programmet Hver Gang Vi Møtes.

I programmet har hver artist èn episode dedikert til dem, der de andre deltagerne blant annet synger egne versjoner av artistens sanger. I årets sesong er både Skaug og Mena med, samt Hanne Krogh, Hkeem, Arne Hurlen, Agnete Saba og Stian Thorbjørnsen.

«Balladedynamitt»

Da Mena skulle synge for Skaug, sto hun ikke alene på scenen. Hun hadde nemlig invitert med seg Jørgen Dahl Moe. Sistnevnte er oppvokst i Andebu, og vant blant annet Melodi Grand Prix Jr som barn. Siden den gang har han blant annet opptrådt på Fjordfesten og gitt ut egen musikk.

Lørdag sang de en tolkning av Skaugs «Det går over». Opptredenen fikk terningkast fire av Dagbladet, og ble omtalt som «balladedynamitt».

Selv synes Dahl Moe det var stas å samarbeide med Mena.

– Til tross for at jeg selvfølgelig var nervøs og spent, og følte på en ordentlig ærefrykt, ble jeg tatt utrolig godt vare på, og følte meg trygg hele veien. Å samarbeide og synge med Maria Mena er en stor ære, sier han til Sandefjords Blad.

– Surrealistisk

Han forteller at stemninga under innspillingen var god, og at han ble inspirert av å være en del av det. Å se seg selv på TV føltes derimot litt merkelig.

– Altså, det er jo meget rart å se seg selv på TV. Men det er jo stor stas, og surrealistisk å se seg selv i et program man har sett på i så mange år.

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.