SBs arkiver er proppfulle av innlegg og intervjuer der jeg kjempet for Lunden, og jeg var nestleder i helse- og sosialutvalget da saken ble behandlet.Jeg hadde en plan for hvordan vi kunne bygge på for å redusere driftskostnadene og hvordan vi kunne ruste opp Nygård i en mellomperiode. Jeg advarte igjen og igjen om at nedleggelse ville gi problemer.

Jeg har også kjempet en durabelig kamp for å få bygge omsorgsboliger. For meg var det helt åpenbart at planene om å klatte på eksisterende kommunale bygg var halvsprø, spesielt når de ville bli dyrere enn private løsninger. Ettersom flertallet ikke lyttet, har vi nå hatt over 80 personer som har stått i omsorgsboligkø i mer enn fem år, og som har fått redusert sin livskvalitet. Hvor ser man køer når private får lov å levere det folk har behov for?

Bror Lennart Mentzoni har stemt for alt som er galt i Sandefjords eldreomsorg. Det blir litt pinlig når han liksom skal rydde opp i egne tabber. Hvorfor Høyre og FrP samarbeider med sosialister som han, er for meg en gåte når de til sammen har flertall.

Åse Stray Spetalen var medlem av bystyret og representerte Høyre. Det var den gang Høyrerepresentanter ikke var en saueflokk.

LES OGSÅ: Fjerde gangen på et år at mannen min flyttes mellom institusjonene!