Velkommen til Bilmagasinet

Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Temaene bil og motor går aldri av mote. Bilen er en viktig del av hverdagen vår. I 2017 ble det registrert 158 650 nye personbiler i Norge. Dermed er 2017 det tredje største salgsåret i historien. Av disse var 33 080 nullutslippsbiler.

Bilmagasinet presenterer aktører som har bil og motor som levebrød.

Hvilken bil foretrekker en familie når de skal ha plass til barn, bagasje og kongepuddelen? Blomsterpiken Anniken ble "frelst" ved første øyekast da hun ble introdusert for Honda HR-V.
Noen ganger er reisen like viktig som målet. Ved Sentrum Auto i Sandefjord heier de på fine kjøreopplevelser med den ultimate turbilen - Peugeot, og oppfordrer alle til å ta en omvei.
Et lite besøk for 10 år siden, ble til fem modeller av Mitsubishi Outlander for Ole Johan Pettersen og et nært forhold til Øyans Bil i Sandefjord. Har du vært her mer enn én gang, får du fort en klem fra Tone når du kommer inn døra.

Skal du få jobben gjort må du gjøre det selv! Det fant Hans Berge ut da hans spesielle Porsche fikk en bulk. I dag er Bulkspesialisten en av svært få i landet som kan reparere bilskader uten bruk av lakk. Kundene kommer fra fjern og nær. Resultatet er at Berge og hans stødige håndlag betegnes ofte som "kunstner" og "trollmann"!
Kong vinter banker på døren, så det begynner å haste med å få på vinterdekkene. Hos Dekkspesialisten Sandefjord får du raskt og effektivt lagt om. Har du behov for å lagre sommerdekkene dine frem til neste dekkskifte, er det bare å sjekke dem inn på det moderne dekkhotellet. Det er ledig rom hele året!

Mobile Jarlsberg presenterer verdens mest solgte SUV i ny, lekker design og med teknologiske nyvinninger du tidligere kunne drømme om. Her får du en liten smakebit. Toyota Sandefjord blir nå en del av Funnemark. Det er bare en fordel for kundene.

Førerkort takk! De har sett det meste på veien. Det som overrasker Utrykningspolitiet mest er å se viljen folk har til å se sette andre folks liv i fare. Du kan også lese mer om UPs fem tips inn mot vintersesongen.
Startkabler kan redde deg ut av knipa når bilen ikke vil starte, men visste du at det finnes en nødlader som både kan starte bilen og lade mobilen? I magasinet kan du lese mer om Jumpstarter fra Coolstuff – den geniale nødladeren som hjelper deg ut av knipen. Samferdselsdepartementet innførte nye regler i oktober 2018. Kort fortalt betyr det at du kan montere så mange ekstra fjernlys du vil på bilen din. Her kan du lese mer om regelendringene og en rekke spennende produkter fra Ekstralys.

Fellesnevneren for alle vi møter i Bilmagasinet er faglig kompetanse, har gode råd og tips på lager og er opptatt av det som skjer lokalt og satser her vi bor.

Vi håper du får glede av magasinet og at du vil støtte opp om det lokale næringslivet!

Katharina Wiig, innholdsskribent Amedia SMB

Artikkeltags