Marit fra Sandefjord setter Nevlunghavn på kunstkartet igjen

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Marit Skyer fra Sandefjord er en del av årets sommerutstilling på brygga i Nevlunghavn- Her kan publikum oppleve spennende, varierte uttrykk og teknikker.

DEL

De tre utstillerneer sandefjordingen Marit Skyer med billedkunstog trykk, Øystein Glenne Kristiansen med foto og cyanotypitrykk og Annegi Eide med smykkekunst, design og botanisk tegning.

Sammen har de forsøkt å lage en spenstig og profesjonell utstilling, og de tre er fornøyde med å igjen sette Nevlunghavn på kartet som kunstutstillingssted.

Den røde tråden iSkyers malerier og trykk er det umiddelbare, lekne og underfundige. Hun blåserfriskt liv i nære velkjente objekter og situasjoner.

Glenne Kristiansenbruker ofte Hasselblad mellomformat og film i sitt arbeid. Han er spesieltfascinert av kystlandskapets former og lys. I tillegg viser han cyanotypier, engammel fotografisk trykkteknikk.

Hos Eide er natureni fokus. Stein fra nærområdene, horn og bein kombineres på en spennende måtemed sølv og treverk. Uttrykket er både rent og eksperimenterende.

Utstillingen haråpent alle dager fram til 18. august, med unntak av mandager.

Send inn tekst og bilder «

Her kan du sende inn stoff og bilder til nett og papir!

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.