Vestfold satte pante-rekord – Pål rundet en million

NY REKORD: Butikksjef Pål Jacobsen på Meny Tolvsrød er fornøyd med at butikken er aller best i Vestfold på panting.

NY REKORD: Butikksjef Pål Jacobsen på Meny Tolvsrød er fornøyd med at butikken er aller best i Vestfold på panting. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Pål Jacobsen på Meny Tolvsrød satset på gode panteløsninger. Det ga resultater.

DEL

(Tønsbergs Blad) Nær 50 millioner flasker og bokser ble pantet i Vestfold i fjor, og det er ny rekord. Aller best på pant er Meny på Tolvsrød i Tønsberg. Det viser offisielle tall fra pantesystemet Infinitum.

Helt eksakt pantet vestfoldingene 48 millioner flasker og bokser i fjor.

Hver vestfolding pantet 12 flasker mer i 2016 enn i 2015. I Tønsberg alene ble det pantet  9,15 millioner flasker og bokser.

LES OGSÅ: – Forventer Vesar at vi er klarsynte?

Tolvsrød best

Aller mest ble det pantet på Meny Tolvsrød. Her ble det pantet 1,05 millioner flasker og bokser. Butikksjef Pål Jacobsen er stolt:

– Vi har satset stort på å finne en god løsning for kundene våre. Vi har kjørt et eget opplegg med instruksjoner på veggen i panteområdet, og muligheter for håndvask og tørk så kundene skal få en ren og hyggelig panteopplevelse, sier Jacobsen.

Også på landsbasis er det panterekord. For første gang passerte Norge en milliard pantede flasker og bokser.

– Norge og Vestfold har lagt ned en solid innsats i 2016. Vestfold har også en imponerende vekst i panting per innbygger. Det er noe å være stolt over.

Til neste år regner vi med at fylket bikker 50 millioner pantede flasker og bokser, sier Randi Haavik Varberg, direktør for informasjon og marked i Infinitum.

LES OGSÅ: Her ble det solgt leiligheter for 45,8 millioner i mars

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken