Denne Stokke-gutten jobber for deg med god smak

TIL NM: Sist helg ble kokkelærlingene Edel Rønnaug Nummestad og Marius Johansen Håland fra Stokke sølvmedaljevinnere i Østlandsmesterskapet. Til helgen deltar laget i NM. I midten lagleder Johnny Berntsson. Alle tre jobber på Color Fantasy.

TIL NM: Sist helg ble kokkelærlingene Edel Rønnaug Nummestad og Marius Johansen Håland fra Stokke sølvmedaljevinnere i Østlandsmesterskapet. Til helgen deltar laget i NM. I midten lagleder Johnny Berntsson. Alle tre jobber på Color Fantasy. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Vant sølv i Østlandsmesterskapet, sammen med resten av Vestfold-laget.

DEL

(Tønsbergs Blad) Sammen med kollega Edel Rønnaug Nummestad og lagleder Johnny Berntsson slo Stokke-gutten Marius Johansen Håland til i oktober og vant Vestfoldmesterskapet for kokkelærlinger og servitørlærlinger. Det skjedde i oktober, og dermed var laget kvalifisert til å representere Vestfold i Norgescupen til helgen.

Sist helg gjorde laget, som kommer fra Color Fantasy, unna Østlandsmesterskapet, der de tok sølv. Konkurransen fant sted i Fredrikstad.

– Laget har vært i hard trening, og er svært motiverte og sultne på å vise hva de er gode for, sier oldermann Trond Andresen i vestfoldkokkenes mesterlaug.

LES OGSÅ: Vear-gutt i fransk kokkefinale

Kjøtt og fisk

Denne uka forbereder laget seg på selve Norgescupen i Stavanger kommende helg. Listen over råvarene er klar. Til forrett blir det hel, fersk sei, og dommerne holder falkeblikket på hvordan deltakerne håndterer fileteringen, kniven, hygiene og hvordan fisken blir utnyttet.

Hovedretten består av såkalt «piggings», som er en liten del av svineknoken, og patterand, som ligner litt på grillskiver.

LES OGSÅ:

Det endte med seier til Vestfold når østlandets beste kokkelærlinger møttes til kamp i Sandefjord i helgen.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.