Ønsker man å bli husket for den som lyssatte Fea-Bolt-statuen slik at den også kaster lys på 7-etasjers bebyggelse på Carlsen-kvartalet?

Lys på Fea Bolt-statuen kan skrues av og på. Et syv etasjers bygg blir stående permanent.

Lys på Fea Bolt-statuen kan skrues av og på. Et syv etasjers bygg blir stående permanent.

Artikkelen er over 1 år gammel

En høyrepolitiker ønsker å sette helårslyset på sentrale landemerker i vår by. Også politikere kan ha flere tanker i hodet samtidig, men politikk betyr blant annet å måtte prioritere.

DEL

MeningerEr dette forslaget viktigere enn for eksempel å reparere og asfaltere våre veier etter vinterens herjinger eller å hindre at åtselfugler sprer søppel utover belyste og ikke belyste områder? Jeg tror valget er enkelt for folk flest.

Betyr det å sitte i et utvalg at man er fritatt fra å se helheten? For eksempel den økonomiske helhet. Eller ønsker man å bli husket for den som lyssatte Fea-Bolt-statuen slik at den også kaster lys på 7-etasjers bebyggelse på Carlsen-kvartalet, eller på en transparent sjøfront? Som meningsbærere kan vi andre bare bivåne, og alle subber videre som Elin Syrdahl så treffende skriver.

Men ett er sikkert, Carlsen-kvartalet blir ikke en lysbryter man kan slå av og på. Katastrofen er allerede varslet, også til opplyste politikere.

ANDRE MENINGER:

Carlsenkvartalet – en villet katastrofe, eller om du vil – en tragedie?

Vi har jo en plan, Sandefjord! 

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags