Gå til sidens hovedinnhold

Mer eller mindreseriøse påstander

Artikkelen er over 10 år gammel
Hva har Høyre gjort?
I SB den 25. januar stiller Ole T. Hoelseth ovennevnte spørsmål og kommer med en del mer eller mindre seriøse påstander. Det er å håpe at Hoelseth som listekandidat for FrP vil følge bedre med i det som skjer i byen enn den uvitenheten han legger til grunn i sitt innlegg.
For oss i Høyre er det nok å peke på at vi høsten 2010 ble kåret til Kommune nr. 1 av samtlige landets kommuner hvor en rekke kriterier var vektlagt. Hvis det hadde vært så mangelfullt som Hoelseth prøver å fremstille det som, hadde vi neppe vært der.
Det andre jeg vil peke på er at dette har skjedd i et tett og nært samarbeide med bl.a. det lokale FrP. Sammen utgjør vi et solid flertall som fører en langsiktig og ansvarlig politikk nedfelt i en samarbeidsavtale. Det hadde antagelig vært lurt om Hoelseth hadde satt seg litt inn i hva dette betyr, også for det lokale FrP.
Den unge Hoelseth har tydligvis ingen respekt for at eldre mennesker kan bidra med noe positivt. Flere av oss kunne bl.a. lært ham elementære regnekunnskaper, noe han i sitt innlegg dokumenterer at han mangler.
Jeg ser på Hoelseths utspill som når man slipper kalvene om våren. De hopper vilt og uten mål og mening med en gang, men tar raskt til vettet og bruker energien på det som er det viktige:
La oss bruke energien på å holde de rødgrønne vekk fra styringen av byen.
Da kan Hoelseth bidra til at skattebetalerne fortsatt kan glede seg over å bo i kommune nr. 1 i landet.

Tor Steinar Mathiassen,
Høyre

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 09:00.