Ja eller nei til regulering av kroken?

Det vi stemte for er at det skal gjennomføres en konsekvensutredning før en evnt. reguleringsprosess kan starte, skriver Tor Steinar Mathiassen.

Det vi stemte for er at det skal gjennomføres en konsekvensutredning før en evnt. reguleringsprosess kan starte, skriver Tor Steinar Mathiassen.

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

I fredagens Sandefjords Blad er det et større oppslag vedrørende reguleringssak på gamle Kroken Gartneri.

DEL

MeningerDessverre har journalist Roaldset fremstilt konklusjonen i møtet helt feil. Han skriver bl.a.: « Hadde Clausen stemt likt med sine seks øvrige Høyrekolleger, og de tre representantene fra Fremskrittspartiet, ville utfallet av saken blitt det motsatte: Ja til å starte regulering.»

LES OGSÅ: Her får ikke de nye eierne bygge nytt og selge hagemøbler 

Det vi stemte for er at det skal gjennomføres en konsekvensutredning før en evnt. reguleringsprosess kan starte. Flere av oss pekte på de store utfordringene ved å etablere en evnt. handelsbedrift i dette området, bl.a. veistandarden. Søkerne var tilstede i møtet og blant andre representanten Sørhaug fra Høyre ga klar beskjed om at utbygger må vurdere risikoen/kostnadene ved en konsekvensutredning hvor resultatet i neste omgang kan bli at det ikke gis anledning til å starte regulering på nåværende tidspunkt. Det er stor forskjell på å si ja til en konsekvensutredning og si ja til å starte regulering. Det er å håpe at Roaldset evner å fremstille konklusjonene i utvalget mer presist i fremtiden, slik at leserne får et riktig bilde av det som skjer.

ANDRE MENINGER:

Røkkes skyskraper her? Hva er dette for noe galskap? 

Vår ordfører bør heller legge telefonen til lading

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags