(Nettavisen) Eldstedatteren til milliardær og investor Øystein Stray Spetalen (59), Jenny Stray Spetalen (19), skapte forrige uke overskrifter da hun dukket opp på den røde løperen kledd i en svart, gjennomsiktig kjole under den årlige filmfestivalen i Cannes.

Men det stoppet ikke der. Den siste uken har milliardærdatteren hyppig delt bilder med sine 22.000 følgere på Instagram av både glamorøse antrekk og stjernespekkede kjendisfester langs den franske rivieraen.

Les også: Norsk milliardærdatter menget seg med stjernene i gjennomsiktig kjole

Torsdag var hun blant annet tilstede under amfAR-gallaen i Antibes, en begivenhet som samler inn penger til organisasjonens AIDS-forskningsprogrammer. Og da Spetalen mandag delte en bildekarusell fra gallaen, kom et annet kjent fjes til syne på bilde nummer to:


Poserte med amerikanske superstjerne

På et av bildene poserer nemlig Spetalen sammen med den amerikanske skuespilleren Vanessa Hudgens (33). Hun er kanskje best kjent fra de populære «High School Musical»-filmene, og har de senere årene hatt flere store filmroller.

Men Hudgens var ikke den eneste kjendisen å se på den stjernespekkede gallaen. Også stjerner som Christina Aguilera (41), Cara Delevingne (29) og Eva Longoria (47) var på plass i den franske kystbyen.

For øvrig var også Jennys 18 år gamle søster, Sophie Stray Spetalen, til stede under gallaen i den franske kystbyen.

Det har foreløpig ikke lykkes Nettavisen å få en kommentar fra Jenny Stray Spetalen.

Ferierte med kjendiser

Etter alt å dømme har milliardærdatteren deltatt på en rekke eventer i Frankrike den siste uken, da hun har delt en rekke blinkskudd med sine over 20.000 følgere på Instagram i løpet av oppholdet.

Blant annet har hun delt disse bildene fra det eksklusive luksushotellet Hotel Martinez, i forbindelse med den årlige filmfestivalen.

Sammen kjendiser som Bella Hadid (25), Kristen Stewart (32) og Emily Ratajkowskyi (30), poserte Jenny Spetalen med sitt glamorøse antrekk i fotografenes blitzregn.

Dette er ikke første gang Spetalen er å se på rød løper sammen med stjernene. I januar var hun blant annet å se på en veldedighetsgalla i regi av Luisaviaroma og Unicef, der blant andre Victoria Silvstedt (47) og Dua Lipa (26) også var.