Gå til sidens hovedinnhold

Mobilen tok fyr på nattbordet: – Det kunne ha gått skikkelig galt

Artikkelen er over 4 år gammel

Tryslingen Frederic Rydje ante fred og ingen fare da la seg til å sove onsdag kveld. Der tok han imidlertid feil, for i løpet av natten tok mobiltelefonen fyr.

(Tønsbergs Blad)

– Jeg åpnet øynene torsdag morgen og oppdaget at rommet var fylt med grå røyk. Da ble jeg ordentlig våken rimelig fort, for å si det sånn, sier Rydje til Østlendingen.

LES OGSÅ: Gjennomsnittsfamilien har 14 trådløse enheter hjemme (+)

– Skummelt

24-åringens drøyt ett år gamle Samsung Galaxy S6, som lå på nattbordet rett ved siden av senga, hadde nemlig tatt fyr innvendig i løpet av natta.

– Det var ganske utrivelig. Man har jo hørt flere historier om telefoner som har tatt fyr mens de har stått på lading, men min lå bare helt for seg selv. Det er jo litt skummelt at slikt kan skje uten videre, sier han.

LES OGSÅ: Har du gjort denne mobiltabben? Det kan bety 0,- i forsikring

God service fra Samsung

Rydje er glad det ikke gikk verre enn det faktisk gjorde.

– Det kunne jo ha gått skikkelig galt. Å ligge og få i seg røyk i flere timer er vel ikke akkurat spesielt sunt, humrer tryslingen, som for øvrig ikke trengte noen form for legetilsyn etter hendelsen.

Han har allerede vært i kontakt med Samsung Norge, som har tatt saken meget seriøst og satt Rydje i kontakt med et av sine mobilverksteder.

– De har ytet veldig god service i etterkant av episoden, og svarte meg raskt da jeg fortalte hva som hadde skjedd. Jeg har fått beskjed om å sende inn telefonen i løpet av neste uke, og da skal de undersøke hva som har gått galt, sier han.

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.