Gå til sidens hovedinnhold

Nå kommer Nokia 3310 tilbake!

Artikkelen er over 4 år gammel

Nokia gjør seg klare for lansering av flere smarttelefoner – og Nokia 3310.

(Tønsbergs Blad)

Nettsiden Venture Beat melder at HMD Global, selskapet som nå eier varemerket Nokia, gjør seg klare for storlansering i slutten av februar, skriver Nettavisen.

Det er smarttelefonene Nokia 3, Nokia 5 og Nokia 6 som først og fremst skal vises fram. Det skal skje på den internasjonale mobilmessen Mobile World Congress som arrangeres i Barcelona mellom 27. februar og 2. mars 2017.

LES OGSÅ: Har du gjort denne mobiltabben? Det kan bety 0,- i forsikring

Vi kjenner allerede til flaggskipet Nokia 6, som er lansert i Kina. Det er en Android-smarttelefon med 5,5 tommers HD-skjerm, en lynrask Snapdragon-prosessor, 4 GB RAM og et 16 megapiksels kamera.

Men ifølge kilder nettsiden har snakket med, skal HMD Global også avduke «billigmodellene» Nokia 5 og Nokia 3.

Ifølge ryktene er Nokia 5 temmelig lik Nokia 6, men har en mindre, 5,2 tommers skjerm, 2 GB RAM og et 12 megapiksels kamera. Dette skal kutte 50 euro av prisen, fra 250 euro for Nokia 6 til 200 euro.

LES OGSÅ: Salg av mobiltelefon førte til politiutrykning

Enda billigere blir Nokia 3. Den sies å skal få en prislapp på 150 euro. Venture Beat skriver ingenting om spesifikasjonene.

Den kanskje morsomste nyheten for oss som er født før 1990, er at den legendariske mobilen Nokia 3310 nå skal vekkes til liv igjen.

Dette blir ikke en smarttelefon, men en rimelig mobil for deg som er mer opptatt av en mobil som tåler en trøkk og som har svært god batteritid. Prisen sies å skal ligge på 60 euro.

Nyhetene avsløres etter sigende den 26. februar.

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.