Nå har «GP» funnet seg ny klubb

NY KLUBB: Gunnar Pettersen fortsetter trenerkarrieren i Kristiansand.

NY KLUBB: Gunnar Pettersen fortsetter trenerkarrieren i Kristiansand. Foto:

For halvannen uke siden ble det klart at Gunnar Pettersen gir seg som trener i Sandefjord Håndball. Nå er det klart at trenerkarrièren trolig fortsetter i Kristiansand, hvor han blir sjef for byens nye satsningklubb.

DEL

Det var NRK Sørlandet som tirsdag formiddag meldte at den tidligere landslagstreneren blir ny trener for Kristiansand Topphåndball.

Klubben har kalt inn til pressekonferanse klokken 17.00 i ettermiddag, og ønsker foreløpig ikke å uttale seg om saken.

Også etter det SB erfarer, tyder alt på at det er sandefjordingen som i ettermiddag blir presentert som ny trener for klubben. SB har vært i kontakt med flere kilder tirsdag formiddag, som alle peker i retning av Sørlandet.

– Det jeg kan si er at vår nye trener ikke er fra Sørlandet. Vi sto igjen med to kandidater til slutt. Valget ble gjort på bakgrunn av erfaring og trenertype, som vi tror treffer veldig godt i spillergruppa, sier nestleder i klubben, Tommy Egeli, til NRK.

Gunnar Pettersen har de siste sesongene vært en del av Sandefjord Håndball, etter at han vendte hjem fra Sørlandet i 2015 hvor han hadde trent damelaget Vipers.

LES OGSÅ: Nå har disse søkt om kompensasjon for tapte inntekter på over en halv million kroner

64-åringen ledet Sandefjord Håndball sammen med Einar Veierød i 2019/2020-sesongen. De to førte laget til kvalikplass i 1. divisjon i vår, og skulle spilt om billett til Eliteserien mot Runar. Men den duellen satte som kjent koronaviruset en effektiv stopper for.

Norges Håndballforbund bestemte derfor at også SH skulle få plass Eliteserien kommende sesong.

18. april ble det kjent at Pettersen gir seg i SH, samtidig som sønnen, Anders Holand Pettersen, kommende sesong skal lede laget i Eliteserien.

Ifølge NRK Sørlandet hadde Kristiansand Topphåndball ambisjoner om å rykke opp til Eliteserien denne våren. I stedet endte laget på 7. plass i 1. divisjon. Nå håper sørlendingene at «GP» er mannen som kan løfte dem opp i «det gode selskap» igjen.

Sandefjords Blad har prøvd å komme i kontakt med Gunnar Pettersen, uten og lykkes.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om stort og smått som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags