Gå til sidens hovedinnhold

Nå haster det. Slutt å krangle, bruk kreftene på å få dette til!

Hvem har sovet i timen? Det er ikke administrasjonen, men dere to politikere som går hardt ut og kritiserer administrasjonen i avisen på torsdag 6. mai.

Meninger Dette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Nilsen er vel ganske fersk i politikken (Ingen unnskyldning). Sørhaug (skulle kanskje holdt seg til plansaker) har vært med lenge nok til å vite at det er politikernes ansvar å følge opp sine interpellasjoner, ikke la det gå flere år, for så å begynne å klage.

Fastlegeordningen har vært et problem i lange tider. Er en lokalpolitiker, så må en følge med og ha kontakt med grasrota i kommunen. Snakke med folk, men aller helst lytte på hva de sier, det lønner seg.

Politikerne må følge opp

Det er vel fremdeles slik at politikerne gir administrasjon saker de vil ha til behandling, ikke omvendt, da er det også politikerne som må følge opp at ting ikke går i «glemmeboken».

Samarbeidet mellom politikerne og administrasjon er veldig viktig for at kommunens befolkning skal få de tjenestene de har krav på.

Da nytter det ikke med en slik skittkasting som i dette avisinnlegget.

Ta dere sammen!

Ta dere sammen og oppfør dere som folk, dere er folkevalgte, det forventes at dere oppfører deretter.

Nå må noe gjøres raskt og på en korrekt måte. Det er ingen tid å miste, for det er en krise for alle oss som står uten fastlege.

Med den store tilflyttingen til Sandefjord, med godt voksne folk og barnefamilier fra Oslo og omegn, så blir det flere som skal ha en fastlege i kommunen vår. De kommer helt sikkert ikke til å reise til Oslo når de har behov for legehjelp.

NÅ HASTER DET: Slutt å krangle, bruk kreftene på å få dette til.

Jobb tverrpolitisk!

Ikke oppfør dere som småunger. Alle må ta dette på alvor og jobbe sammen tverrpolitisk, først da blir det et bra resultat for oss alle, særlig for dem som er og blir fastleger her hos oss.

Jeg må minne om, hør på fagfolkene. Det er de som vet hvor skoen trykker eller hvor trykket (blodtrykket) er høyest.

Kommentarer til denne saken