– Denne gleder vi oss skikkelig til. Det blir en festkveld i Hagen med én av Norges desidert kuleste artister ! Han har gitt ut en rekke hits og nylig sluppet et helt magisk album. Og på scenen er han jo et fyrverkeri, forteller bookingansvarlig hos Kurbadhagen Ida Stein.

Artisten det er snakk om er Lars Vaular.

Det er kanskje litt tid siden sist du hørte på musikk av Vaular, men managementet lover nå at han er tilbake.

«Etter å ha tilbrakt store deler av de to siste årene i studio er Lars klar for å slippe ny musikk og å ta med låtene ut på festival. I 2023 han ut på veien med «Vintage Velour», et album som reflekterer Lars om artist - han er Lars Velour og han er vintage.»

Musikalsk er låtene varierte i uttrykket. De bølger i en ubestemmelig blanding av stiler og inspirasjon, men ifølge Sony Music Norway er musikken samtidig typisk Lars.

– Få ting flyter bedre i ørene enn Lars i sitt ess, og det låter ekte, fengende, nært og nostalgisk. Akkurat som sceneshowet blir, står det i pressemeldingen.

– Jeg er veldig spent på å spille de nye sangene. Sommeren 2022 var første gangen vi var tilbake på festivalscener siden 2019, og det ga virkelig mersmak, spesielt med tanken på at vi i 2023 har mye mer ny musikk å vise fram! Tanken på at det er mange sulteforete Vaularfans der ute som gleder seg like mye som meg holder meg noen ganger våken om nettene, sier artisten selv.

– Dette blir helt perfekt en lørdag i juli, i vår fantastiske konserthage, smiler Ida.

Og den eksakte datoen for konserten er 29. juli.