Gå til sidens hovedinnhold

Nei til å begrense privatbilisme i Sandefjord by

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Jeg ser i et innlegg at en person vil begrense privatbiulismen i Sandefjord by. Hvorfor i alle dager det? Skal Sandefjord gå i samme rottefella som Oslo og til dels Tønsberg, og gjøre det vanskelig og dyrt å bruke sin egen bil til byen?

Sandefjord har idag en meget bra infrastruktur, lett å parkere, og gratis den første timen, noe som passer de fleste perfekt. Jeg bor på landet , med dårlig kollektivtilbud. og kan ikke tenke meg å ta bussen til byen. Det gjorde jeg da jeg var barn. La oss slippe dette «Bypakke-tøvet» som kun gjør det vanskelig og dyrt for bilistene, og som skal tvinge folk til å sykle, gå eller kjøre kollektivt. Sorry, dette funker ikke for meg, uansett om bussen blir gratis. Mine privatbiler står alltid klar og kjører når det passer meg. En buss tar deg aldri fra der du bor til dit du skal, når du ønsker det, bare til et sted i nærheten, om det da i det hele tatt kommer en buss. I Bogen i Stokke hvor jeg bor, går det sjelden busser, og slett ikke om sommeren,

For noen år siden sto det en tilfeldig turist på bussholdeplassen i Bogen. En fastboende person gikk forbi. «Når kommer bussen?» spurte turisten. «Den kommer til høsten», svarte den fastboende.La oss beholde Sandefjord som byen er i dag. Bilismen er slett ikke noe problem, annet enn for innbitte bilhatere.

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.