Gå til sidens hovedinnhold

Ni trafikkulykker med personskade forrige måned

I mars har det vært ni trafikkulykker med personskade i Sandefjord.

Det har vært to dødsulykker i Vestfold-trafikken i mars, begge skjedde i Holmestrand. I fjor var det ingen dødsulykker i mars.

15. mars omkom 58 år gamle Ragnar Jacobsen da han frontkolliderte på E18 rett sør for byen. Knapt to uker senere omkom Jan Petter Bonde (53) da han ble påkjørt av en bilist mens han syklet langs Fossveien. I påkjørselen ble også en hund drept.

34 ulykker i Vestfold

Det er politioverbetjent Henning Ødegaard Johansen som presenterer statistikken over trafikkulykker for mars. Tallene har han hentet fra Statistisk sentralbyrå.

De viser at det i Vestfold skjedde 29 ulykker med personskader gjennom i løpet av årets tre første måneder, mot 33 i samme periode i fjor. I alt 34 mennesker ble skadet i disse ulykkene, i fjor var antallet 52 for samme periode.

Ulykkene i år fordeler seg slik: Sandefjord med 9 ulykker med personskade, Larvik 7, Holmestrand 6, Tønsberg 3, Horten 3, Færder 1.

Les også

Kjørte ned to lyktestolper, et gjerde og inn i strømboks – 19-årig sjåfør til sykehus

Forholdsvis flere i Telemark

Til sammenligning var det i Telemark, med langt færre innbyggere enn Vestfold, 56 mennesker som ble skadet i de 41 ulykkene med personskader som ble registrert.

Les også

Varsler «omkjøring» på E18 i inntil 18 måneder

Les også

Dette er Torps sommerdrøm

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.