Norwegian har bestemt seg for å åpne direkterute mellom Palma de Mallorca og Torp Sandefjord lufthavn fra 26. mars 2017. Ruten vil ha avgang to dager i uken, torsdag og søndag. Ruten opereres ut september måned.

Ettertraktet

– Det er svært gledelig for oss å få tilbake denne veldig populære ruten. Mallorca er en av perlene ved Middelhavet og det har vært et stort press i markedet for å få den tilbake, sier markedssjef Tine Kleive-Mathisen.

 

Mallorca har lenge vært et populært reisemål for barnefamilier som har lagt sin elsk på Alcúdia, sykkelturister og mosjonister som gjerne starter oppkjøringen om våren og for par og vennegjenger som gjerne velger Palma som er en yndet weekendreisemål.

– Det gleder oss ekstra at det er Norwegian som igjen øker sitt rutenett fra Torp, sier Kleive-Mathisen.

LES OGSÅ: Dette er Torp-ledelsens ønskeliste

Kan fly videre

Thomas Ramdahl, kommersiell direktør i Norwegian sier at Palma har vært et etterspurt reisemål fra folk i Sandefjord og omliggende regioner.

– Det er viktig for oss å tilpasse tilbudet for våre kunder. Derfor er det en glede å kunne tilby denne nye ruten mellom Torp og Palma. Spania er et veldig viktig marked for oss – i dag flyr vi innenriks i Spania, også fra Palma. Dette gir reisende en unik mulighet til å fly videre til destinasjoner som Barcelona og Madrid til en rimelig penge, sier han.

Også TUI tilbyr reiser til Mallorca fra Torp. Dette er charterturer hver fredag i perioden 9. juni til 29. september.

LES OGSÅ: Torp Lufthavn merker trafikken fra Østfold