Gå til sidens hovedinnhold

Dette kan du trolig se langt etter i jula

Artikkelen er over 3 år gammel

Meteorologen mer enn antyder at jula ikke blir hvit i år.

En knapp uke før jul er det hvitt og fint ute, men det ser dessverre ut til at vi må klare å lage julestemning uten snø i år.

Rolig vær

I dagene som kommer blir det ikke mange forandringer i været her i Vestfold. Det kan komme en del tåke over Oslofjorden tirsdag, men tåken vil ikke dannes over land.

– Vi vil få skiftende bris og en rolig værtype. Før klokka 12 på tirsdag vil det nok være skyet, men etter klokka 12 vil nok sola titte fram uten at vi får direkte pent vær, men det blir oppholdsvær, sier statsmeteorolog Bjart Eriksen hos Meteorologisk institutt.

LES OGSÅ: Strør med mange tonn grus på veiene

Regn

Eriksen sier at temperaturene vil ligge på rundt nullpunktet og at vi kan forvente at snøen blir liggende noen dager til.

– Men det begynner å se skummelt ut for snøen når vi begynner å nærme oss lille julaften. Det kan se ut som om det kommer litt nedbør i form av regn nærmere jul, og det kan dessverre se ut til at det verken blir en kald eller hvit jul i Vestfold, sier Eriksen.

Trøsten må være at det er fare for underkjølt regn både i Telemark og Buskerud rundt juletider. Dette vil vi høyst sannsynlig ikke få i vårt fylke.

LES OGSÅ: Elleve biler sto fast på glatta

Kommentarer til denne saken