Hvem fortjener åpenhetsprisen for 2018? Nå kan du sende inn forslag

TRENGER FORSLAG: Vet du om noen som fortjener Åpenhetsprisen 2018? Da vil Frøydis Tveita i komiteen for Verdensdagen for psykisk helse høre fra deg.

TRENGER FORSLAG: Vet du om noen som fortjener Åpenhetsprisen 2018? Da vil Frøydis Tveita i komiteen for Verdensdagen for psykisk helse høre fra deg. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Årets åpenhetspris skal deles ut 10. oktober, men hvem som skal få den er ennå ikke bestemt.

DEL

Åpenhetsprisen deles ut til personer eller gruppe i Sandefjord kommune som har fremmet åpenhet rundt psykisk helse.

Prisen går til personer eller organisasjoner som har bidratt til åpenhet og gjennom det øker befolkningens kunnskap om psykisk helse. Kandidaten, eller kandidatene må ha markert sin åpenhet på en fordomsfri og inkluderende måte, og slik bidrar til å redusere fordommene rundt psykiske lidelser.

Vet du om en kandidat til årets pris, kan du sende inn ditt forslag til froydis.tveita@sandefjord.kommune.no. Hun har ansvaret for å fôre juryen med kandidater til prisen, som deles ut på biblioteket 10. oktober.

Denne datoen er verdensdagen for psykisk helse.

Fjorårets pris gikk til fotballspillerne på SFs gatelag, og dette sa juryen om prisvinnerne:

«Årets vinner av Åpenhetsprisen har gjennom blant annet media og ulike andre arenaer vist åpenhet rundt psykisk helse. Årets pris går ikke til en enkelt person, men til en gruppe som er med på å fremme åpenhet rundt temaet. De hjelper, trenger og støtter hverandre i opp og nedturer både på og utenfor banen. I tillegg til dette er det et flott støtteapparat til stede med noen meget engasjerte trenere».

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken