For 2,2 millioner får du slikt kjøkken

Kanskje ikke helt siste standard, dette kjøkkenet som du betaler 300.000-400.000 kroner for ...

Kanskje ikke helt siste standard, dette kjøkkenet som du betaler 300.000-400.000 kroner for ... Foto:

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

Prisen på denne svært enkle hytta på 25 kvadratmeter er 2,2 millioner. Det blir den nette sum av 88.000 kroner pr. kvadratmeter.

DEL

Lokale nyheter – 5 kr for 5 uker

- Hva får man for to millioner i dag, spør eiendomsmegler Einar Tangen hos EiendomsMegler1 i Sandefjord.

Hytteeiendommen han tilbyr ligger på vestsiden av Sandefjordsfjorden, på Lofterød der de fleste tidligere hytter i dag er omregulert til bolighus.

Tangen medgir at det var vanskelig å prissette denne spesielle eiendommen. Hytta på 25 kvadratmeter er et klart renoveringsobjekt - ja, nesten et rivningsobjekt.

Festetomta er en fjellhylle på 414 kvadratmeter ned mot sjøen.

(Foto: EiendomsMegler1)

- Stiv kvadratmeterpris

Tangen innrømmer at det har vært vanskelig å prissette en slik eiendom.

- 88.000 kroner per kvadratmeter?

- Ja, det blir en stiv kvadratmeterpris, sier Tangen, før han skynder seg å tilføye: - Men det er en knallfin beliggenhet. Det er ikke hver dag vi har slik nærhet til sjøen til salgs.

Det må jo før eller siden komme en bedre sommer igjen.

Ifølge Tangen har det vært en god del henvendelser om denne fritidseiendommen den halvannen uka hytta har ligget ute for salg.

- Og vi har hatt noen på visning, sier Tangen, som igjen skryter av nærheten til sjøen og utsikt utover fjorden - ikke som lenger inne tvers over mot gamle industrianlegg.

SE bilder fra eiendommen

Eid av lokal familie

Den tidligere eieren er en Sandefjord-kvinne som har kost seg i sjøkanten like utenfor hjembyen. Nå har arvingene valgt å selge hytta.

- Ofte får vi slike eiendommer som har vært i familieeie, for salg, sier megleren.

- Hytta ligger i et området som i dag stort sett består av boliger. Kan også denne eiendommen gjøres om til helårsbolig?

- Nei, denne er nok bare egnet som hytte.

Tangen forteller om parkering et stykke oppi boligfeltet, og litt kronglete adkomst på sti og trapp.

- Salget tar seg opp

Boligsalget har vært godt i Sandefjord-distriktet de siste årene, med jevn økning i prisene hele tiden.

Ifølge Tangen ser det nå ut til at også hyttesalget langs Vestfold-kysten er i ferd med å løsne noe, og prisene viser tegn til å stige igjen.

LES OGSÅ: Nyt utsikten - eller gå under jorda

- Etter at hyttesalget mer eller mindre har ligget brakk de siste to-tre årene, merket vi større interesse allerede i den varmere perioden vi hadde tidligere i vår. Vi har solgt flere hytter ved sjøen allerede - og det må jo før eller siden komme en bedre sommer igjen, sier megleren på kysten som normalt ligger i toppskiktet i antall soltimer i Norge.

Hytta kan du lese mer om på Finn.no

Pr. nå ligger det 28 hytter og eiendommer egnet til fritidsformål til salgs i Sandefjord, fra ca. 1,2 til 12 millioner kroner.

Også en annen hytte i nabolaget i Båtstangveien er til salgs. Her får du 54 kvadratmeter for 4,5 millioner - men i denne hytta fra 1948 er standarden en helt annen.

LES OGSÅ: Opplevde hyttesalg som mareritt

Artikkeltags