Gå til sidens hovedinnhold

Sjekk ut dette huset

Artikkelen er over 6 år gammel

Dette konseptet gir «living on the edge» en ny betydning. Men vi sliter vel med å finne bratte nok fjellskrenter i Sandefjord?

[Teknofil.no] De fleste av oss bor i helt normale hus, som overhodet ikke står i fare for å dette ned sånn uten videre.

Huset Mashable melder om, og som er designet av det australske firmaet Modscape, detter kanskje ikke ned sånn uten videre, men det ser unektelig en smule mer risikabelt utå bo der enn i vanlige hus!


Hengende fra en klippe

Som du helt sikkert kan se på bildet, henger dette huset rett ut fra en klippe, uten noen form for støtte under. Det eneste som holder huset oppe er en rekke stålbjelker plantet godt inn i fjellet, noe som skaper den imponerende illusjonen om at huset svever i løse luften over havet.

Nå skal det sies at dette kun er et konsept, men det er et imponerende prospekt Modscape forespeiler seg.

Ifølge selskapet er huset «...et teoretisk svar til kunder som har kontaktet Modscape for å diskutere designmuligheter for ekstreme boliger i Australias kyststrøk.»

I så måte har selskapet lyktes. Modscape er kjent for å produsere hus ut av forhåndsproduserte moduler, stålrammer og isolerte rammer, som fraktes ut til byggestedet når de har blitt laget.

Ett av mange alternativer

Akkurat dette huset er dermed bare ett av mange alternativer som er mulige å gjennomføre. Inne i selve huset finnes det en heis, minimalistisk interiør og – ganske riktig – en helt vanvittig utsikt.

Og hvor parkerer man bilen? Jo, på toppen!

Kommentarer til denne saken