Mye grus i gatene

FORTSATT IS: Mange veier ser fortsatt ut som dette. Kommunens folk skal snart sette inn støtet for å fjerne de store mengdene av årets grus.

FORTSATT IS: Mange veier ser fortsatt ut som dette. Kommunens folk skal snart sette inn støtet for å fjerne de store mengdene av årets grus. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Det har vært en lang vinter. Kommunens brøytebiler, salt og grusbiler har virkelig fått kjørt seg.

DEL

I år har vi opplevd det ene snøfallet etter det andre utover hele vinteren og våren.

Den skiftende vinteren har resultert i stadig nedsmelting av snø og is, for så å fryse til dagen etter. Da går det med mye grus, ettersom grusen smelter ned i isen og man må kjøre nye grusrunder.

– Det har vært veldig varierende forhold, med mye pluss og minusgrader om hverandre, så vi har kjørt ut mere grus i år enn hva vi pleier, sier brøytevakt Kent Jensen.

LES OGSÅ: Derfor får du ikke kjørt i Tollbugata

SNART I GANG: Feiebilen til Sandefjord kommune skal i gang så fort isen og snøen har smeltet fra gater og fortau. Her er det Bent Klevstadlien som er bak rattet.

SNART I GANG: Feiebilen til Sandefjord kommune skal i gang så fort isen og snøen har smeltet fra gater og fortau. Her er det Bent Klevstadlien som er bak rattet. Foto:

Han forteller videre at det ikke foreligger noen aktiv plan ennå, om når og hvordan de skal fjerne årets grus.

– Vi har begynt litt smått, men det er litt tidlig ennå. Jeg regner med at vi i hvert fall er ferdige til 17. mai, opplyser brøytevakten.

LES MER FRA «SANDEFJORD I DAG»

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.