Samler næringslivet på Color Hybrid

NYTT SKIP: Kommunens næringsliv får mulighet til å iaktta Color Hybrid på nært hold under sesongens første frokostmøte.

NYTT SKIP: Kommunens næringsliv får mulighet til å iaktta Color Hybrid på nært hold under sesongens første frokostmøte. Foto:

Ventetiden på å komme om bord i Color Hybrid er snart over. Sandefjord Næringsforening benytter like godt anledningen til å arrangere sitt månedlige frokostmøte der.

DEL

Fredag legger verdens største plug-in hybridskip, Color Hybrid, ut på sin første seiling. Mange har vært nysgjerrige på skipet, og to døgn etter at billettene til jomfruturen ble lagt ut, var turen fullbooket.

Nå ønsker også Sandefjord Næringsforening å ta et nærmere titt på skipet. Tirsdag 27. august arrangerer de sitt første frokostmøte etter ferien på nettopp den nye ferja.

– Hiv og hoi for en start på frokostmøtehalvåret dette blir! Color Lines nye ferje, Color Hybrid, har fått massiv oppmerksomhet og prisdryss, og denne sommeren gjøres skipet klart for å settes inn på ruten Sandefjord-Strømstad, skriver de på sine hjemmesider.

Color Line er vertskap

Det er Color Line som er vertskap for frokostmøte denne morgenen. Konserndirektør for kommunikasjon og samfunnskontakt i Color Line, Helge Otto Mathisen, vil fortelle om skipet, samt rederiets nye roller og ansvarsområder, teknologisk utvikling og andre aspekter ved bærekraftig og moderne rederidrift.

Daglig leder Marit Sagen i Sandefjord Næringsforening har tidligere fortalt til Sandefjords Blad at de prøver å arrangere treffene sine hos de ulike medlemsbedriftene, selv om det ikke alltid går. Med 500 medlemsbedrifter er de avhengig av god plass. Næringsforeningen holdt blant annet frokostmøte på Oslofjord Convention Center i mars.

I tillegg kommer seiler Thomas Nilsson, som har base i Sandefjord, for å holde innlegg på møtet. Han er leder av klimasatsingen Clean Seas Team Norway, og jobber for å spre kunnskap om konsekvensene av maritim forsøpling.

Møtet begynner 07.30 og varer fram til 09.30. De som ikke har kommet seg av innen den tid får seg en tur til sjøs med det nye hybridskipet.

Artikkeltags