Cecilie på Laskentunet kåret til beste grønnsaksfremmer

KÅRING: Cecilie Danielsen vant over 78 andre butikker. Regionsjef Ole Jørgen Kjellberg er godt fornøyd med innsatsen.

KÅRING: Cecilie Danielsen vant over 78 andre butikker. Regionsjef Ole Jørgen Kjellberg er godt fornøyd med innsatsen.

Under en samling for Kiwi-ansatte mottok grøntansvarlig på Kiwi Laskentunet, Cecilie Danielsen, pris for den jobben hun har gjort for å fremme salg av frukt og grønt i butikken på Lasken.

DEL

Vinneren i region Oslofjord Sørøst ble Cecilie Danielsen på Kiwi Laskentunet. Det ble kåret én vinner i hver region av de 12 regionen til dagligvarekjeden. Cecilie vant etter å ha økt snittkjøpet av frukt og grønt aller mest blant alle de 79 KIWI-butikkene i regionen.

Som én av 12 ble hun den heldige vinneren av en tur til ski-VM i Seefeld.

– Det var utrolig moro å vinne, og jeg forventet det ikke i det hele tatt. Jeg er veldig fornøyd med resultatet og det blir gøy med tur, sier Cecilie Danielsen.

Det var under en samling for alle frukt- og grøntansvarlige i Kiwi i Oslo at utdelingen fant sted. Én ansatt fra alle 661 KIWI-butikker rundt om i landet var samlet for å lære mer om deres aller viktigste varegruppe.

De lærte mer om alt fra bestillingsrutiner, rapporter, ulike frukt og grønnsaker til vareplassering. Alt for å bli endre bedre rustet til å gi kundene den beste kvaliteten på frukt og grønnsaker.

– Denne varegruppen er et hovedsatsingsområdet for oss i KIWI, så det er ekstra hyggelig at butikken lykkes så godt med denne avdelingen. Våre kunder forventer topp kvalitet og utvalg, og det leverer Cecilie og resten av gjengen på Kiwi Laskentunet, sier regionsjef i Kiwi, Ole Jørgen Kjellberg.

Artikkeltags