Savner du denne?

RASK OG SKY: Kaninen fikk fart på seg og ble skremt vekk da den hørte lyden fra kameraet. Et kvarter senere var den tilbake hos Andersen i Moveien igjen. Nå håper han eierne kjenner den igjen og kommer og henter den.

RASK OG SKY: Kaninen fikk fart på seg og ble skremt vekk da den hørte lyden fra kameraet. Et kvarter senere var den tilbake hos Andersen i Moveien igjen. Nå håper han eierne kjenner den igjen og kommer og henter den. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

– Den dukket opp for et par dager siden. Det er sikkert noen som blir veldig glade for å få den tilbake, sier Walter Andersen.

DEL

For tiden har han en kanin gående rundt i oppkjørselen. Når Sandefjords Blad kommer, befinner den seg under Andersens bil.

– Det er ikke så lenge siden jeg var ute og kjørte, så den liker seg sikkert i varmen under der, sier han.

Kaninen er lett gjenkjennelig, med ett oransje øre og ett brunsvart øre. Kroppen er hvit og brunhvit, med mørke bein og nesetipp.

Kaninen dukket opp på Andersens terrasse for to dager siden, men siden den skremmes så lett, er den litt rundt hos naboene i området også. Lyden av journalistens kamera var nok til å skremme den.

– Den er veldig sky. Derfor har vi blant annet ikke klart å mate den, men det ser ut som den har funnet noe å spise i plenen her, forteller Andersen.

(Saken fortsetter under bildet.)

VARMT: Under bilen er det godt og varmt, men ikke helt trygt.

VARMT: Under bilen er det godt og varmt, men ikke helt trygt. Foto:

Andersen er redd for å kjøre over den når han skal ut en tur. Og like ved siden av går trafikken i Moveien. Men finneren har så langt ikke sett at kaninen har våget seg ut dit.

– Det hadde vært veldig fint om eieren kunne komme så fort som mulig, for jeg er redd for at den løper ut i gata, sier han.

Eier du denne kaninen, eller vet hvem som kan eie den, kan du bare ta kontakt med Sandefjords Blad på e-post eller på telefon 90 10 90 10.

LES OGSÅ: Disse åtte skolene foreslås nedlagt (+)

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken