Familie føler seg lurt av Color Line

Jan Robert og Anne Lise Paulsen slo til da de fant billige fergebilletter hos Color Line til 300 kroner. Tre dager senere fikk de beskjed om å betale 3830 kroner om de ønsket å være med på fergeturen.

Jan Robert og Anne Lise Paulsen slo til da de fant billige fergebilletter hos Color Line til 300 kroner. Tre dager senere fikk de beskjed om å betale 3830 kroner om de ønsket å være med på fergeturen. Foto:

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

På grunn av tekniske problemer hos Color Line, ble flere bilpakker solgt for 300 kroner. Nå må kundene betale 3830 kroner ekstra for billigbillettene.

DEL

Lokale nyheter – 5 kr for 5 uker

I midten av april sikret Jan Robert og Anne Lise Paulsen seg en bilpakke fra Color Line til 300 kroner. Med både kvittering og bekreftelse på bestillingen var familiens sommerferie med Superspeed-ferjen endelig sikret.

Men kun tre dager etter at billettene var sikret ble ferieplanene lagt i grus.

Vi fikk et brev fra Color Line hvor det ble opplyst at bilen vår hadde falt ut av bestillingen, og at vi derfor ble nødt til å legge bilen inn på nytt, forteller Anne Lise Paulsen til Tønsbergs Blad.

I brevet hadde Color Line lagt ved oppdatert reisedokumentasjon. Dette viste seg å være en innbetalingsgiro for personbilen til Tønsberg-familien.

– I den nye reisedokumentasjonen står det at vi må betale 3830 kroner for å få bilen med, men bilen har vi jo allerede betalt for, sier Paulsen frustrert.

LES OGSÅ: Color Line vil være alene i Sandefjord

Teknisk feil

Ettersom Color Line krevde ytterligere 3830 kroner av familien, tok Jan Robert og Anne Lise kontakt med Color Lines kundeservice. Der får de beskjed om at det er en feil i bestillingen, og at innbetalingsgiroen må betales.

Dette bekrefter også linjedirektør i Color Line ovenfor tb.no.

– Det har vært en teknisk feil på våre nettsider. Alle kundene som er berørt av dette har fått et nytt brev med en innbetalingsgiro, forteller han.

LES OGSÅ: Ny milliardferje på Sandefjord-Strømstad

Hansen innrømmer det er Color Line sin skyld at billettene ble underpriset, men påpeker at familien Paulsen må betale innbetalingsgiroen.

– Vi kan dessverre ikke gi dem billetter til 300 kroner i feriesesongen, forteller han.

Et gjentagende problem

Ifølge Hansen er det et gjentagende problem at Color Line sine bilpakker blir lagt ut underpriset på nettet.

– Det er et par stykker som opplever dette hver dag, men vi har gjort en endring slik at dette har blitt redusert til et minimum, forteller han.

Hansen mener kundene burde reagere når de ser slike lave priser, i hvert fall under feriesesongene.

– Dette er en pris som folk burde reagere på. De burde tenke at her er det noe muffins, sier han.

LES OGSÅ: Fjord Line krever kaiplass til denne ferja i Sandefjord

Artikkeltags