Gå til sidens hovedinnhold

Slik så bussen ut etter at festivalgjengerne hadde forlatt den

Artikkelen er over 3 år gammel

En tipser reagerer på hvordan bussen så ut etter at personer på vei til Stavernfestivalen hadde forlatt den, men busselskapet er ikke sjokkert. Se videoen i saken.

En tipser fra Sandefjord filmet hvordan bussen så ut etter at festivalgjengere på vei til Stavernfestivalen hadde forlatt den fredag. Da lå det søppel på gulvet flere steder i bussen, blant annet i midtgangen og ned trappa til den bakre døra. Lørdag tok tipseren igjen buss til og fra festivalen, og da skal det ha vært enda verre.

– Vi må lære dem at de ikke kan oppføre seg sånn, sier tipseren.

LES OGSÅ: Da Malin kollapset på festivalen startet marerittet: – Jeg har aldri opplevd noe slikt i hele mitt liv (+)

(Saken fortsetter under videoen)

 

Blir en del søppel

Selskapet Tide Buss, som kjører rutebussene i distriktet, synes ikke det har vært et problem med søppel i løpet av festivalen med tanke på hvor mange som har tatt buss til og fra den.

– Nei, det har ikke vært noe problem, men det har vært 20.000 stykker på festivalen hver dag. Når 60 prosent av dem kaster søppelet sitt i våre busser, blir det en del, sier områdesjef Glenn Rudi Baann i Tide Buss.

Bussene deres har gått i ett til og fra festivalen. Først om natten vaskes de. Da rekker det å samle seg opp en god del søppel, men busselskapet vil heller ha det i sine busser enn at det havner andre steder.

– Det er bedre at de kaster søppelet i bussene våre, hvor det blir tatt hånd om, enn at de kaster det ute i naturer, mener Baann.

LES OGSÅ: Snart får du kanskje bot av Jørgen Olav hvis du kaster søppel (+)

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.