Nå kan du bruke mobilen til å sjekke størrelsen på bagasjen

BAGASJESJEKK: Ved hjelp av en app skal du nå kunne sjekke størrelsen på bagasjen din kun ved hjelp av kameraet på mobilen din.

BAGASJESJEKK: Ved hjelp av en app skal du nå kunne sjekke størrelsen på bagasjen din kun ved hjelp av kameraet på mobilen din. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Skal du ut å reise og lurer på om kofferten din går som håndbagasje? Flyselskapet KLM lanserer nå en app som skal gjøre det mulig å sjekke dette kun ved hjelp av mobilen.

DEL

Ved å bruke AR teknologi (augmentet reality) skal du nå kunne bruke mobilens kamera til å finne ut om bagasjen din kan gå som håndbagasje. Vanligvis har man måttet dra på flyplassen for å finne ut av dette, og da er det som regel for sent å få gjort noe med det.

KLM lanserer nå en app som skal hjelpe deg med dette. Ved å peke kameraet mot håndbagasjen, skal man kunne se hvordan størrelsen stemmer overens med de målene flyselskapet tillater om bord.

LES OGSÅ: Wizz Air varsler stopp for gratis håndbagasje

Messenger

Tidligere i år annonserte Messenger at de skulle begynne å benytte seg av AR teknologi. Dette er noe KLM også skal benytte seg av og er med sin nye bagasjesjekk blant de første selskapene som tar i bruk denne teknologien i Messenger.

– Vi er veldig stolte av vårt samarbeid med Messenger, og at vi gjennom denne teknologien kan hjelpe våre kunder til en enklere reise. KLM jobber for å følge den siste utviklingen, og vi ligger helt klart i forkant i Norden. For oss handler det om å bruke ny teknologi til å utvikle nye løsninger, som er med på å forbedre servicen og opplevelsen for kundene våre både før, under og etter reisen, sier salgsdirektør Halvor Gløersen i Air France KLM Norge.

Appen er tilgjengelig på iPhone (6s og oppover) og kan finnes hos KLM på Messenger under «Plan & Book».

Se hvordan appen fungerer her:

Artikkeltags