Geir Skeie-video i The Daily Telegraph: – Lille Sandefjord synes ute i verden

BRYGGA 11: Filmen om Geir Skeie spres i rekordfart på nettet.

BRYGGA 11: Filmen om Geir Skeie spres i rekordfart på nettet. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

En reklamefilm der Geir Skeie forteller sin historie, setter for alvor Sandefjord og Vestfold på kartet. Filmen har nådd et enormt publikum i utlandet.

DEL

– Jeg har ikke de nøyaktige tallene nå, men det er ingen tvil om at den har hatt veldig god spredning, ikke minst via sosiale medier, forteller daglig leder i Visit Vestfold, Ellen Larsen.

Reklamefilmen der Bocuse d'Or-vinner Geir Skeie følges mens han lager mat på restauranten sin, Brygga 11, og ikke minst presenterer mye av byen vår og Vestfold for øvrig, er produsert via et samarbeid mellom Visit Vestfold og Visit Oslo Region. Den er deretter «løftet» via Innovasjon Norge med betalt plassering i britiske Daily Telegraph.

SE VIDEOEN HER (ekstern lenke)

Viser fram byen

Seerne får se Skeies Sandefjord og Vestfold, noe som betyr fjorden vår, bryggemiljøet, Midtåsen, Knatten, golfbanen i Marum og ikke minst sentrum.

Han er også en tur utom Tjøme og Verdens ende.

– Filmen og artikkelen er kjørt som del av en større kampanje. I tillegg til Daily Telegraph, har den fått stor oppmerksomhet på YouTube og er deretter bredt spredd via sosiale medier, forteller Larsen.

Hun er glad for samarbeidet Visit Vestfold har med Visit Oslo Region.

LES OGSÅ: Mesterkokken satser på laks – potensialet er mer enn 1.000 restauranter (+)

– Blir sett i en større sammenheng

– For å nå ut til verden er vi avhengig av å jobbe i et større fellesskap, og det har vi fått gjennom dette samarbeidet. Vi har nå muligheter vi aldri ville hatt alene. Det er i dette fellesskapet veksten for reiseliv vil være framover. Vi blir sett i en større sammenheng, sier Larsen.

Hun ser at kampanjen gir resultater, ikke minst gjennom antall besøkende på nettsiden til Visit Vestfold.

– Vi registrerer økt pågang, blant annet fra USA, så er det tydelig at lille Sandefjord og Vestfold synes ute i verden. Denne gang er det historien til Skeie – og i stor grad mye Sandefjord – som kommer ut. Neste gang er det en annen historie fra en annen Vestfold-by, så dette er noe som kommer hele området til gode, sier Larsen.

Artikkeltags