Til sykehus etter kjedekollisjon på Kirkebakken

SKADD: Den grå bilen til høyre var den første bilen bak tankbilen. Denne skal ha blitt skjøvet inn i tankbilen av bilen som kom bak.

SKADD: Den grå bilen til høyre var den første bilen bak tankbilen. Denne skal ha blitt skjøvet inn i tankbilen av bilen som kom bak. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

(Gjengangeren) Nødetatene var i 15.30-tiden på Kirkebakken i Horten, etter at tre biler skal ha kollidert onsdag ettermiddag.

Kjørte inn i tankbil

Like før klokken 16 melder politiet på stedet at ulykken skjedde da en utenlandskregistrert tankbil sto stille i kø i rundkjøringen. Den ble truffet bakfra av en personbil, som traff tankbilen fordi den ble påkjørt bakfra av en annen personbil.

Gjengangeren har vært i kontakt med føreren av den første bilen, som forteller at bilen vedkommende satt i først ble truffet av bilen bak, og deretter skjøvet inn i tankbilen foran.

Én til sykehus

- En eller to av de involverte i personbilene er kjørt til sykehus for sjekk, sier vår reporter på stedet.

Ifølge politiet er én person sendt til sykehus med mulig beinbrudd.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Mens to ikke kjørbare biler sto igjen etter han kunne tankbilen rekke ferja. På den ble det bare en liten bøy på bakskjermen samt bortskraping av skitt.

Mens to ikke kjørbare biler sto igjen etter han kunne tankbilen rekke ferja. På den ble det bare en liten bøy på bakskjermen samt bortskraping av skitt. Foto:

Klokken 15.50 var trafikken i ferd med å løse seg opp igjen, men ble en stund dirigert manuelt.

Ikke kjørbare biler

- Tankbilen har kjørt avgårde, og personbilene venter på bilberging siden de ikke er kjørbare, fortalte vår reporter.

Artikkeltags