Gå til sidens hovedinnhold

I kø for å la seg merke

Tatoverte inn penger til barnekreftsaken

Artikkelen er over 6 år gammel

Kundestrømmen ville ingen ende ta hos Contrast Tattoo lørdag. Veldig mange ville bokstavelig talt la seg merke for livet.

I forbindelse med Barnekreftdagen, som arrangeres 15. februar hvert år, legger tatoveringsstudioer over hele landet ned en skikkelig dugnadsinnsats. De selger utvalgte små tatoveringer for 500 kroner, og donerer beløpet til kreftsaken.

Contrast Tattoo deltok i år som i fjor og året før der. Og én av dem som hadde tatt turen for å bidra til aksjonen, var Chris Rosseland. For ham var det aldri noe spørsmål om skal, skal ikke.

Småbarnsfaren har nemlig nærmere erfaring med barnekreft enn noen kan misunne ham.

– Sønnen min på åtte ble rammet av leukemi i 2009. Han ble frisk, men har fått tilbakefall. Det er klart jeg støtter aksjonen, jeg vet hva pengene går til, sier han og lar tatovør Radek Kulbalik gå løs det han kaller sitt vandrende lerret.

Han valgte Barnekreftforeningens gullsløyfe på halsen.

Tre andre av de mer enn 30 salongen rakk å tatovere i løpet av dagen, var Trude Haldorsen og to venninner. Trude valgte innskriften «Believe» på håndleddet. De to andre gikk ut av tatoveringsstudioet i Kvartal 19 med henholdsvis fugler i flukt rundt håndleddet og en fjær på ankelen.

– En kompis av oss gjorde dette i fjor og da bestemte vi oss for å gjøre det samme i år, sier venninnegjengen.

Daglig leder hos Contrast, Susanne Yvonn Pettersen er overveldet over responsen.

– Vi har dessverre bare en tatovør i dag. Vi kunne hatt fem eller seks i sving hele dagen, sier hun.
 

Årets aksjon er den tredje i rekken. I fjor innbrakte den rundt en halv million kroner, men i år deltok langt flere studioer.

Derfor blir resultatet trolig enda bedre denne gangen.
 

Kommentarer til denne saken