Varden-elever gir julegaver til Frelsesarmeen: – Det er godt å kunne glede andre

GIVERGLEDE: Tea Johansen, rektor Torhild Svalestuen, Martin Møller-Hansen, Benjamin Vermeulen og  Frederikke Thidemansen Bjørvik på vei til Frelsesarmmens lokaler med julegaver.

GIVERGLEDE: Tea Johansen, rektor Torhild Svalestuen, Martin Møller-Hansen, Benjamin Vermeulen og Frederikke Thidemansen Bjørvik på vei til Frelsesarmmens lokaler med julegaver. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Elever har funnet fram og pakket julegaver til de som kanskje ikke får så mye til jul.

DEL

Elever og lærere fra Varden ungdomsskole kom mannsterke opp til Frelsesarmeen med mange spennende julepakker.

– Det er så hyggelig å gi og glede andre nå i julen. Vi skinner mer sammen enn alene, sier en av elevene, Frederikke Thidemansen Bjørvik.

Vil glede andre

– Fordi julen handler ikke bare om oss selv. Det føles fint å bidra til at andre for en fin jul. Det betyr mye, sier hun.

I tillegg oppfordrer hun andre til å gi gaver til Frelsesarmeen. Gaver som sikkert vil glede mange på den store dagen. Selve gaveoverrekkelsen vil foregå på den store julehjelpdagen, tirsdag 18. desember.

Dette årlige arrangementet finner sted hos Frelsesarmeen. Da vil de som har søkt få med seg et gavekort og tilgang på julegavene.

GIVERGLEDE: Lærer ved Varden ungdomsskole Hoang Uy gir julegaver til Frelsesarmens leder Rune Berg. Gavene er fra elevene på skolen.

GIVERGLEDE: Lærer ved Varden ungdomsskole Hoang Uy gir julegaver til Frelsesarmens leder Rune Berg. Gavene er fra elevene på skolen. Foto:

Frelsesarmeens leder i Sandefjord Rune Berg er veldig takknemlig:

– Det er flott at de unge tenker på andre. Det er eksemplarisk, og et godt eksempel på elever som går foran som et godt eksempel og viser stor omtanke for andre mennesker.

Deler godene

Lærer på skolen Hoang Uy trekker fram at vi på mange måter lever i et overflodssamfunn i Norge, og det derfor er fint å kunne dele godene med andre i Sandefjord, som kanskje ikke har så mye.

Hele Varden ungdomsskole er med på aksjonen. Det er fjerde året elevene finner fram pent brukte eller nye ting. Frelsesarmeen leder er veldig fornøyd med den gode kvaliteten på gavene.

Han framhever spesielt at elevene har vært veldig flinke til å finne fram mye varme og gode vinterklær.

Artikkeltags