Gå til sidens hovedinnhold

Knuste målet om 1000 gaver under treet

Artikkelen er over 6 år gammel

Hele 2.400 gaver med nye ting ble levert inn og lagt under juletreet til Hotel Atlantic i desember. -Vi er veldig takknemlige, sier direktør ved hotellet, Kari-Ann Norén.

Det er tredje året på rad at Clarion Collection Hotel Atlantic ønsket giverglade sandefjordinger velkommen med julegaver til store og små. Onsdag var siste mulighet for innlevering, og nå er gavene på vei til dem som trenger det aller mest.

-Vi hadde i utgangspunktet tenkt å gi gaver til Herredshuset, kvinnefengselet i Sandefjord og gruppa "Hjelp oss å hjelpe Vestfold", men det var da vi håpet at vi skulle få inn noen hundre gaver. I fjor ble det samlet inn 982 gaver og årets mål var 1000. Men i år har givergleden virkelig slått til. Det ble enormt med pakker under treet. Hele 2400 gaver.

- Vi måtte finne flere å gi gaver til sier Norén. Da falt valget på barneavdelingen ved Sykehuset i Vestfold, Frelsesarmeen og Hvidtgården.

Hun forsikrer at dette er en tradisjon som er kommet for å bli.

- Det var så mange fine folk som kom innom. En ting er å kjøpe en gave som pakkes inn og gis bort, men to barn var her med julestrømper som var fylt opp med godteri. Moren hadde bedt dem om å dele med seg. Den eldste var glad for å kunne gi til noen som fortjente det, og som ikke har så mye, men lillebroren var mer tvilsom til oppgave. Det ligger mye læring i å kunne gi bort, sier direktøren ved hotellet.

Donerer 10 kroner pr gave

For hver gave som ble gitt skal Atlantic donere 10 kroner til UNICEFs arbeid mot trafficking av barn. Før innsamlingen startet sa hotelldirektøren følgende: – Vi håper dette blir svindyrt for hotellet og at mange penger går til saken. Hotellene er synlige og store aktører i lokal- miljøet. Vi vil bety noe i lokalsamfunnet. Det er en kultur vi har i Nordic Choice, sier Norén.

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 09:00.